Haberler

Arka Sokaklar Dizisinin 13'üncü Sezon Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar'ın 13'üncü sezon fragmanı yayınlandı. Rıza Baba liderliğinde yepyeni maceraların yaşanacağı Arka Sokaklar'ın yeni bölümleri eylül ayında başlayacak.

Arka Sokaklar 13. sezon için geri sayım başladı. İlk bölümü 31 Temmuz 2006 yılında ekrana gelen ve 12 yıldır büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'ın 13'üncü sezon fragmanı yayınlandı.

13'ÜNCÜ SEZONA VURGU YAPTILAR

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan 'sivil' bir ekibin, İstanbul'un sokaklarını arşınladığı ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla mücadele ettiği dizinin, yeni bölümü yine aksiyon ve maceralarla dolu olacak. Yayınlanan fragmanda da bu heyecan seyirciye aktarılırken 13'e vurgu yapılıyor.

Arka Sokaklar Dizisinin 13'üncü Sezon Fragmanı Yayınlandı

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Baş rollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Merve Oflaz'ın paylaştığı dizinin yeni bölümü eylül ayında ekrana gelecek fakat tam tarih henüz belli değil.

Arka Sokaklar Dizisinin 13'üncü Sezon Fragmanı Yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Adsiz:

Su sacma dizi artik bitsin yillardan beri biktik offfff

3
12
yanıtYanıtla
SADO:

ne oldu kuyruğunuza mı bastı zavallı acıdımı

yanıt2
yanıt0
gulnaz:

bu dizi yayından kaldırılsın artık hüryol hep aynı 13 sezon bile oynatilmasin çok çirkin bıktık izlemekten

0
8
yanıtYanıtla
sadsa:

kabak tadı verdi

3
5
yanıtYanıtla
Zikri Başpınar:

Ben bu diziyi birinci bölümünden son bölümüne hiç kaçırmadan izledim tekrar bolumlerinide izliyor ve beğeniyorum ve 13sezon hem bizim için hem o güzel ekip için iyi geçmesini diliyorum başarılar dilemiyorum zaten basarililar

7
1
yanıtYanıtla
Ayla:

Harıka bır dızı ınsanı surukluyor

8
0
yanıtYanıtla
Yusuf akenizz:

Doğumundan beri izliyorum. Harika dizi

6
1
yanıtYanıtla
Kıbristan:

Vallahi ben ilk basladigi sezondan beridir izliyorum hatta öğlen sonu tekrarlari var hergun onlari da izliyorum sa ki in kaldirilmasin

6
1
yanıtYanıtla
yaşlandık:

O kadar oldumu bea ozaman liseyi bitirmiştim . şimdi benim çocuk ilkokula başlıyacak vay beee

7
0
yanıtYanıtla
Adsız adını yazaydın keşke:

Saçma olsaydı yıllardır kimse izlemezdi yeni sezona başlamazdı senin gibi boş kafalar anlayamıyor ama

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title