Haberler

Ardahan'ı 75 Oyla Kaptıran CHP'li Aday Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Ardahan'ı 75 oy farkla AK Partili Faruk Köksoy'a kaptıran CHP'nin adayı Mete Özdemir ile İl Başkanı ve partililer gözyaşı döktü.

Ardahan'da Belediye Başkanlığı seçimini 75 oy farkla Ak Partili Faruk Köksoy'a kaptıran CHP adayı Mete Özdemir, İl Başkanı İlimdar Senem ve partililer gözyaşı döktü.

İTİRAZ SONUCU DEĞİŞTİRMEDİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ardahan'daki toplam 45 sandıkta AK Partili Faruk Köksoy'a 3 bin 395 oy, seçimi kaybeden CHP adayı Mete Özdemir'e 3 bin 320 oy çıktı. Ak Parti adayı Faruk Köksoy ile aralarında bulunan 75 oy farkı itiraz eden Mete Özdemir, yeniden yapılan sayımda da sonuç değişmeyince üzüldü. İl Seçim Kurulu'nda da sonuç değişmeyince seçimi kaybetti.

"KAYBETTİK AMA GÖNLÜMÜZ RAHAT"

CHP İl Başkanlığı'nda Milletvekili Ensar Öğüt ve İl Başkanı İlimdar Senem ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Özdemir, "Küçük bir oy farkıyla seçimi kaybettiğimiz için peşini bırakmadık. Bize oy veren insanların oyuna sahip çıkmak adına seçim sonuçlarını sonuna kadar takip ettik. Seçim kurullarına itirazlar ettik, oyları tekrar tekrar saydırdık. Çünkü bu kadar insanın vebali var. Ne olduysa oldu deyip arkamızı dönüp gitmek hoş olmazdı. Sandıklarımıza sonuna kadar sahip çıktık fakat aradaki oy farkını kapatamadık. Seçimi kaybettik ama gönlümüz şimdi rahat" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mete Özdemir Faruk Köksoy Ak Parti Ardahan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (8)

koroozgur0672@hotmail.com:

chp hayatının en rahat seçim dönemini geçirdi.....çünkü bütün muhalefeti cemaat yaptı bütün malzemeler jelatine sarılı bir şekilde kapıya teslim geldi.......

27
3
yanıtYanıtla
ardahanlihalim@hotmail.com:

vah vah chp li aday baskan olamadi, calamayacak

14
7
yanıtYanıtla
mslm yekemalk@hotmail.com:

Istanbuldada kendi partisinden hirsizlik ve rüsvet yüzünden atilan sarigül baskan olamadi, iste chp, yakinda chp nin basina gececek buna ne diyorsun montajci mslm

yanıt0
yanıt0
ardaarda_plt@hotmail.com:

rabim sizlere fırsat vermesin ve duaya devam inşalah

16
3
yanıtYanıtla
ardahan lıozgur0672@hotmail.com:

geçen dönem ailece chp oy vermiştik bu sefer vermedik..partinin gidip cemaatle iş birliği yapması bizi rahatsız etti bu ülkenin başında cemaat-chp ortaklığı olan bir iktidar istemiyoruz akp bunları yapan yarın bize neler yapar ALLAH bilir

14
3
yanıtYanıtla
danamertoglu78@hotmail.com:

kılıçtarolu okadar milleti hocaya deyiştin .hoca sana dua etsin belki işi kurtarırsın.bu işe başlarken millet vardı bu milleti bir kalamde sattın.yazıklar olsun zihniyetin farklıymış meyer derdin millet felan deyil çamura battın

12
4
yanıtYanıtla
hizmet değil para hırsıhasan.agca@hotmail.com:

hizmet hırsı için niye ağlamıyorsunuz

14
1
yanıtYanıtla
ŞEHOOdarkblue62@hotmail.com:

BU HÜKÜMETİN ÜLKEYİ YÖNETECEK KAPASİTESİ YOK TEK DERTLERİ VAR NEREYİ TALAN EDERİM!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title