Haberler

Araklı'da Canalioğlu Çoşkusu

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, sorunları dayatmacı bir anlayışla değil, ortak akılla çözümler üreteceklerini söyledi.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, sorunları dayatmacı bir anlayışla değil, ortak akılla çözümler üreteceklerini söyledi.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Araklı'da coşkuyla karşılandı. Beraberinde CHP İl Başkanı Yavuz Karan ve Araklı Belediye Başkan adayı Adnan Beşir ile birlikte vatandaşlarla buluşan Voılkan Canalioğlu'na Araklılar büyük bir ilgi gösterdi. İlk olarak parti binasında, partililerle bir araya gelen Canalioğlu, daha sonra vatandaşlarla buluştu.

30 Mart'a sayılı günler kaldığını belirten Canalioğlu, "Bu kapsamda ilçelerimizle beraber kent merkezindeki çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Araklı'da gördüğüm tablo gerçekten mutluluk verici bir tablo. İnsanların bize karşı olan sevgisi ve teveccühü umuyor ve bekliyoruz ki 30 Mart'da sandığa yansıyacaktır. Bunun yansımasıyla birlikte Trabzon halkına ve Trabzon'un her noktasına güzel hizmetler yapmak nasip olacaktır. İnsanları ayırmadan ötekileştirmeden bu kentte yaşama hakkını mutlu bir şekilde sürdürebilmeleri için ve ekonomik yönden de kalkınmaları için gayret sarf edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Bizim geldiğimiz noktada ana düşüncemiz esnafımızı desteklemek ve esnafımızı güçlendirmektir" dedi.

Büyükşehir Yasası içerisinde vatandaşı tedirgin eden çok önemli konular bulunduğunu belirten Canalioğlu, "Büyükşehir Yasası içeresinde vatandaşı tedirgin eden çok önemli konular var. Bunları biz biliyoruz ve biz çözeriz. Mecliste bunun içinde olduğum için çok iyi biliyorum. Köydeki vatandaşımız 44 çeşit vergi vereceğini bilmiyor. Kendi imkanlarıyla getirdiği suya belediyenin saat takacağını bilmiyor. 5 yıl öteliyorlar ama 5 yıl içersin de en küçüğünden ödeyecek. Kötü huylu bir belediye başkanı 'bak sen bana oy vermedin' suyu 10 lira ise 20 lira yapar. Yine vatandaş perişan olacak konumu gelir. Hayvacılıkta aynı 5 litre süt satıyorsun 1 litre benzin alıyorsun. Fındığın ve cayın durumuda ortada" diye konuştu.

Araklı'nın çok önemli sorunları bulunduğunu belirten Canalioğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Baktığımız zaman Araklı'da çok önemli sorunlar var. Bu sorunların içersin de, Araklı Turup'taki çöp döküm alanını Araklılar'ın istememesine rağmen ısrarla çöp döküm alanı yapılacağını söylüyorlar. Hem Araklı hem de Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni kazandığımız zaman ortak akılla ortak çözüme gedeceğiz. Dayatmacı bir anlayışla değil halkımızla paylaşarak ne yapılması noktasında ne gerekiyorsa ona karar vereceğiz. Bu hükumet halkımıza sormadan köyleri ve beldeleri mahalleye dönüştürdü. köylerimizin tüzel kişiliklerini aynı zamanda beldelerimizin tüzel kişiliklerini referandum yapmadan Anayasaya aykırı bir şekilde mahalleye dönüştürdü. Muhtarlarımızla birlikte güzel hizmetler yapacağımızı ve onların getireceği önerileri mahalle yararına olacağını bildiğimizden onlara katkı yapacağız."

Araklı'nın yatırımlardan gerekli payı almadığını belirten Canalioğlu, "Araklı yıllardan beri çok önemli yatırımlar almadı. Burada kamu kurumları yavaş yavaş kaldırılıyor. Adliye Binası'nın kaldırılacak. Biz bunların yerinde olması gerektiğini ve yerinde yönetilmesi lazım. Hizmetin vatandaşın ayağına getirilmesi gerektiğini her zaman söylüyoruz. Araklı halkının bu coşkusu bizleri gerçekten mutlu etti. Bize hizmet etme yetkisi verildiği zaman bütün ekibimizle birlikte onların emrinde güzel hizmetleri sevgi içinde yapacağız" ifadesini kullandı.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu ile Ak Parti Araklı Belediye Başkanı ve adayı Recep Çebi ile yolda karşılaşarak bir birlerine başarılar dilediler. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Volkan Canalioğlu YAVUZ KARAN Trabzon Araklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title