Haberler

Antalya'da Trafik Kazası: 3 Ölü, 2 Yaralı

Antalya'nın Akseki İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında, 3 Kişi Öldü, 2 Kişi de Yaralandı.

Antalya'nın Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Ordu'dan tatilden dönen bir ailenin içinde bulunduğu otomobil dün gece Antalya'nın Akseki İlçesi yakınlarında uçuruma yuvarlandı. Kazada, 3 kişi ölürken 2 kişi de yaralandı. Ölü ve yaralılar gece boyunca uçurumun dibinde kaldı. Sabah saatlerinde otomobili bulan jandarma ekipleri, yaralıları uçurumdan çıkarmak için yoğun çaba harcadı.

OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

Antalya'nın Manavgat İlçesinde oturan Tevfik Kurucu (67), eşi Medine Kurucu (61), kızı Dudu Kahveci (30), damadı Özcan Kahveci (35) ve torunu İlayda Gökçe Kurucu (10) ile birlikte kiraladıkları 07 JJ 982 plakalı otomobille tatillerini geçirdikleri memleketleri Ordu'dan dönerken Akseki'nin Güçlüköy Köyü yakınlarında kaza yaptı. Tevfik Kurucu'nun kullandığı otomobil yoldan çıkarak 300 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Taklalar atıp uçurumun dibine düşen otomobil hurdaya dönerken, içindekiler de

etrafa savruldu.

Kazada, Tevfik Kurucu, Medine Kurucu ve Özcan Kahveci hayatını kaybederken, İlayda Gökçe Kurucu ve Dudu Kahveci de yaralandı.

Kazanın meydana geldiği bölgenin sarp ve ıssız olması nedeniyle kazadan kimsenin haberi olmadı. Gece saat 21:30 sıralarında Seydişehir'deki mola yerinde telefonla görüştükleri ailenin Manavgat'a dönmemesi üzerine endişelenen akrabaları, durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Ekipler, gece boyunca Seydişehir- Manavgat arasındaki bölgede arama yaptı.

Aramalardan sonuç alamayan jandarma ekipleri, gün ışıyınca çalışmalarını hızlandırdı. Saat 10:30 sıralarında uçurumun dibindeki otomobile ulaşıldı. Jandarma ekipleri, otomobilin yanına inmek için yoğun çaba sarf etti. Bellerine doladıkları halatla aşağıya inen ekipler komando operasyonlarına benzeyen bir operasyonla 2 yaralıyı sedyelere koyup yukarı çekti. Yaralılar, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı.

Kazada hayatını kaybeden Özcan Kahveci ve eşi yaralı Dudu Kahveci'nin Side'nin Kumköy mevkiinde bir otelde çalıştığı, ölen Tevfik Kurucu'nun ise emekli olduğu belirtildi.

Kazanın ardından olay yerinde yapılan incelemede yolda bir fren izine rastlanmadı. Otomobili kullanan Tevfik Kurucu'nun direksiyon başında uyumuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

(YD-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title