Haberler

Antalya'da 3 Kişinin Çadırda Ölü Bulunması

Antalya'da kaldıkları çadırda, önceki gün ölü bulunan ikisi kardeş 3 kişinin cenazesi, memleketleri Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Büyükkarabağ beldesinde toprağa verildi.

Antalya'da kaldıkları çadırda, önceki gün ölü bulunan ikisi kardeş 3 kişinin cenazesi, memleketleri Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Büyükkarabağ beldesinde toprağa verildi.

Antalya'dan bir ambulansla sabah saatlerinde memleketine getirilen Hasan Doğan'ın (25) cenazesi, evinin önünde helallik alınmasının ardından belde mezarlığına götürüldü.

Doğan'ın naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından yaklaşık 3 ay önce Eskişehir'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyi Murat Doğan'ın

(32) yanında defnedildi.

Doğan'ın ağabeyi Ahmet Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşi Doğan'ın öldüğünü telefonla öğrendiğini kaydetti.

Annelerini ve babalarını genç yaşta kaybettiklerini ifade eden Doğan, şöyle devam etti:

"74 gün önce de ağabeyimiz Murat Doğan'ı trafik kazasında kaybettik. Şimdi de küçük kardeşimi toprağa verdim. Hasan'ın arkadaşlarının yanına gittiğinden bilgim yoktu, arkadaşlarını ziyarete gitmiş. 8 yıldır Antalya'da çalışıyoruz, sigortalı bir iş için memleketimizden ayrılmıştık. Kardeşim de orada bir lokantada çalışıyordu."

Olayda yaşamlarını yitiren Şahin Ceylan (26) ile ağabeyi Barış Ceylan'ın

(31) cenazeleri de öğle saatlerinde getirildikleri Büyükkarabağ beldesindeki mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Ceylan kardeşlerin de Antalya'ya iş bulmak için gittiği bildirildi.

-Olay-

Antalya'nın Duraliler Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde adaklık kurbanlık satmak amacıyla bir çadırda kaldıkları öğrenilen, Şahin Ceylan ve Barış Ceylan ile Hasan Doğan'dan haber alamayan baba Mehmet Ceylan, çadırın bulunduğu bölgeye gelmiş, iki oğlu ve yanındaki bir kişinin çadırda hareketsiz yattığını görmüştü.

Ceylan'ın ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince öldüğü belirlenen üç kişinin tüpten sızan gazdan zehirlendiği iddia edilmişti.

Muhabir: Mustafa Güngör - Ali Kemal Akan / Deniz Açık

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Güncel

Büyükkarabağ Murat Doğan Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title