Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2)

Foto.ALMANYA'da emekli olduktan sonra Kemer'e yerleşen Alman Joe Jonas ve eşi Ina Nolte Jonas çifti, akaryakıt başta olmak üzere ark arkaya yapılan zamlardan şikayet etti.

Foto: Başkanlardan

===

Zamlar Almanları bezdirdi

ALMANYA'da emekli olduktan sonra Kemer'e yerleşen Alman Joe Jonas ve eşi Ina Nolte Jonas çifti, akaryakıt başta olmak üzere ark arkaya yapılan zamlardan şikayet etti. Bomba ve mayın uzmanı olarak Tayvan ve Zimbabwe başta olmak üzere birçok ülkede mayınlara karşı projelerde çalıştıktan sonra emekli olan 61 yaşındaki Joe Jonas, emekli ilkokul öğretmeni eşi 57 yaşındaki İna Nolte Jonas, ilk kez 1990 yılında tatil için Kemer'e geldi.

İlçeyi çok beğenen çift, emekli olduktan sonra 2004 yılında ev alarak yerleşik yaşamaya başladı. İlçeye geldiklerinde aldıkları emekli maaşıyla iyi bir hyat sürdüklerini anlatan çift, son yıllarda gelen zamlar ve enflasyon nedeniyle birçok konuda tasarrufa gitmek zorunda kaldıklarını söyledi. Akaryakıt başta olmak üzerew zamanlar nedeniyle geçinemez hale geldiklerini savunan Ina Nolte Jonas, "Yaşamak için Kemer'den daha güzel bir yer olamaz. Ancak zamlar nedeniyle güç bela geçiniyoruz" dedi.

ZAMLAR YAŞAMAYI ZORA SOKUYOR

Anlam veremedikleri bir şekilde her şeye günden güne zam geldiğini anlatan İna Nolte Jones, "Ekmek ve benzine her yıl yüzde 20 oranında zam geliyor. Kemer bizim için vazgeçilmez bir yer. Ancak ekonomik nedenlerle Almanya'ya dönme planları yapıyoruz. Almanca sitemizde Kemer'i tanıtıyor ve çok sayıda Alman'ın ilgisini çekmeyi başarıyorduk. Ama şimdilerde onlara anlatacak bir şeyimiz kalmadı. Doğa ve deniz hala güzel ancak doğayı ve denizi görebilmek de artık para gerektiriyor" diye konuştu.

CEP TELEFONU VE OTOMOBİL TUTKUSU

Kemer'de çok sayıda Türk komşuları olduğunu anlatan Jones, "Onların da zamlar karşısında nasıl bir yaşam sürdürdüğünü gözlemliyoruz. Sosyal yaşantılarından kısıtlamalar yaptıklarını görüyoruz. Sadece iş ve ev arasında bir döngüleri var. Ama şunu itiraf etmeliyim ki Türkler zam oranları ne olursa olsun otomobil ve son model cep telefonu sahibi olmaktan asla geri kalmıyorlar" dedi

Saffet YENİGÜN/KEMER,(DHA)

Foto: Alman çift

===

Sandıklı'da MYO'nun öğrenci sayısı düştü

AFYON Kacatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu'nda 7 bölümde 415'i erkek olmak üzere 999 öğrenci eğitim görüyor. Geçen yıl 1200 öğrencisi bulunan MYO, 355 öğrenciyi mezun etti. MYO Müdürü Doç. Dr. Yusuf Karaca, Türkiye'deki tüm MYO'ların kan kaybettiğini söyledi. Sandıklı MYO'nun yüzde 90 oranında kontenjanlarını koruduğunu kaydeden Doç.Dr. Karaca, "Geçen yıl alttan ders alan öğrencilerle birlikte 1200 öğrencimiz vardı. Altan ders alan öğrencilerin mezun olmasıyla mevcudumuz azaldı" dedi.

Afyonkarahisar geneline bakıldığında Sandıklı MYO'nun durumunun gayet iyi olduğunu vurgulayan Doç.Dr. Arslan, "Okulumuz verdiği eğitim kalitesi Türkiye standartlarının oldukça üstünde. Öğretim kadromuz, laboratuvarlarımız ve okulun fiziki durumu gayet iyi. Bu yüzden okulumuzdan fazla öğrenci kaybının yaşanmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Hedefimiz inşaat halindeki ek binayı tamamlayarak 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nu Sandıklı'ya kazandırmaktır" dedi.

Ek binanın zemin üzere 3 kat olarak inşa edildiğini kaydeden Doç.Dr. Arslan, "Toplamda 4670 metrekare kapalı alana sahip olacak. 20 derslik, 1 anfi, 1 konferans salonu, 4 bilgisayar salonu, 25 idari ve eğitim odası bulunacak. Buranın tamamlanmasıyla 4 yıllık yüksekokulunun açılmasını sağlayacağız. Bununla birlikte öğrenci sayımız 2500- 3000 civarına ulaşacak" dedi.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Doç. Dr. Yusuf Karaca ve ek bina

===

Çamlıova'da köprü sevinci

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'ne bağlı Çamlıova Köyü'nde KÖY-DES tarafından yaptırılan Çamlıova Köprüsü, hizmete açıldı. Köprü, Kaymakam Selami Kapankaya, Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Aydın, Emniyet Müdürü Cahit Sarı, İl Özel idare Müdürü Ahmet Korkut, Mal Müdürü Hüseyin Avcu, Müftü Fetullah Yavuz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Gökhan Göktaş, Turizm Müdürü Mustafa Aydın ve Sosyal Güvenlik Müdürü Necmettin Güneş, Çamlıova Köyü Muhtarı Yılmaz Kırcaer ve köylülerin katılımıyla hizmete açıldı.

Çamlıova Köyü'nü Kalkan-Kaş yoluna bağlayan köprü, geçtiğimiz yıllarda sel nedeniyle yıkılmıştı. Yerine yaptırılan Çamlıova Köprüsü 18 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde ve 3 metre yüksekliğinde. Köyü merkeze bağlayan köprü, 180 bin liraya mal oldu. Kaymakam Selami Kapankaya, "Bazen küçük bir yatırım bir köye hayat verir. Bu köprü, Çamlıova Köyü'nde yaşayanlara özellikle kış aylarında hayat verecek. Köyde taşımalı eğitim gören öğrencileri bu sayede sıkıntıdan kurtaracak" dedi.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

Foto: Köprü açılışı

===

Serik'e yeni petrol istasyonu

SERİK Ziraat Odası eski başkanı Rıza İleri'nin sahibi olduğu akaryakıt istasyonu törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Habalı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur, Müftü Abdulkadir Karakuş, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Erol Rüstemoğlu tesisin hayırlı olmasını temenni etti.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Açılıştan

===

OPET'ten okula modern tuvalet

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde taşımalı eğitim yapan öğrencilerin eğitim öğretim gördüğü 80'inci Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nun tüm tuvaletleri OPET tarafından yenilendi. OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk'ün 5 ay önce Demre'ye yaptığı ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, tuvaletlerin yenilenmesi konusunda yardım istemişti. Öztürk, bu konuda yardım sözü vermiş, gerekli çalışmanın yapılması için ilçedeki OPET bayii Orhan Avcı'yı görevlendirmişti.

OPET tarafından başlatılan çalışma kapsamında okulun üç katındaki tüm tuvaletler yenilendi. Üç katta 18 öğrenci, 4 öğretmen tuvaleti yenilenerek hizmete açıldı. Tüm tuvalet ve lavabolar OPET tuvalet standartlarında yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, "OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk ve Demre OPET Bayisi Orhan Avcı'nın yardımlarıyla okulumuzdaki tüm tuvaletleri yeniledik. Yüzlerce öğrencinin kullandığı tuvaletler çok daha modern hale geldi" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Tuvaletlerin açılışı

===

Çay MYO'da laboratuvar sevinci

AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojileri Programı'na laboratuvar yapıldı. Laboratuvarın açılışını Çay Kaymakamı Hayati Taşdan, Belediye Başkanı Ali Yakut, Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Müftü İbrahim Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Tekin Güvenir, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşan Çay MYO Müdürü Doç.Dr.Celal Demir, laboratuvarın açılışına en çok bölüm öğrencilerinin sevindiğini söyledi. Daha önce 60 kilometre uzaktaki AKÜ merkez kampüsteki kimya laboratuvarına gittiklerini anlatan Doç.Dr. Demir, "Bu durum ulaşım zorlularıyla karşılaşıldığı gibi, eğitimde de zaman kaybına sebebiyet veriyordu" dedi.

Muzaffer NAL/ÇAY,(DHA)

Foto: Kaymakam Hayati Taşdan ve beraberindekiler

===

Karamanlı Belediyesi'ne temizlik aracı

BURDUR'un Karamanlı İlçe Belediyesi, çevre temizliğinde kullanmak üzere araç satın alarak araç kadrosunu güçlendirdi. İlçede daha temiz bir çevre oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Özger, "İlçemizdeki bütün cadde, sokak, park ve bahçelerin, kısacası yaşam alanlarının daha temiz olması, insan ve çevre sağlığı bakımından oldukça önem taşımakta. Bu bilinçle belediyemiz, üzerine düşen görevi yerine getirmek için sürekli teknik donanımı takviye etmeye çalışmaktadır" dedi.

Aracın teknik özelliklerini anlatan Başkan Özger, "Yeni temizlik aracımız, İller Bankası aracılığıyla 47 bin liraya alındı. Bir traktörün arkasına takılarak süpürme işlemini yapıyor. Yabancı maddeleri yüksek vakum teknolojisi ile temizliyor. 3 metrekarelik çöp haznesine sahip. Ayrıca araçta gezer hortum sistemiyle de çöpler toplanabilmekte ve aynı zamanda bu hortumla ilaç yapılabilmektedir" diye konuştu.

Hakan KAZAN/KARAMANLI, (DHA)

Foto: Temizlik aracı

===

Ağlasun'a yeni Mal Müdürü

BURDUR'un Ağlasun İlçesi'nde eski Mal Müdürü Bekir Uzun'un İleri Teknoloji Enstitüsü Döner Sermaye Saymanlığı'na atanmasının ardından yerine Antalya Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'nde görevli Halime Ergüden atandı. Eskişehir Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi mezun olan Ergüden, meslek hayatında 28 yılını geride bıraktı. Atamasının ardından Ağlasun'a yerleşen Halime Ergüden görevine başladı.

Sadun KILIÇ/AĞLASUN, (DHA)

Foto: Halime Ergüden

===

Göynük kışa hazırlanıyor

KEMER'de Göynük Belde Belediyesi belde genelinde kış hazırlıklarına başladı. Yağışların başlamasıyla birlikte belediye ekipleri olası taşkınların önüne geçmek için dere yatakları ve su kanallarında temizlik başlattı. Kış aylarında vatandaşın kabusu haline gelen sel taşkınlarına bu yıl da teslim olmamak için çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Necati Topaloğlu, en yoğun yağışlarda bile Göynük'ün ana arterlerinde sıkıntı yaşanmayacağını söyledi.

Daha önce dere haline gelen caddelerde yaptıkları yağmur suyu deşarj hattı ile en yoğun yağmurda dahi ıslanma riski olmadan yürünebildiğini anlatan Başkan Topaloğlu, "Ancak çok yoğun yağışta dağlardan gelen taşkın suyu özellikle 'Domuzluk' diye adlandırılan mevkide sıkıntı oluşturabiliyordu. Son yıllarda bu alanda da zamanında yapmış olduğumuz dere ve kanal temizliği, almış olduğumuz bir dizi önlemle bu riski de minimuma indirdik. Önlemleri almaya başladık" dedi.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Çalışmalardan

===

Miniklerden polise ziyaret

KEMER Aslanbucak Anaokulu Müdürü Ahmet Ercan, okul öncesi eğitimi öğretmenleri ve öğrencileri İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Öğrenciler polisin görevleri konusunda bilgiler aldı. Okul Müdürü Ahmet Ercan, Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği sosyal içerikli ve eğitim projelerini çok başarılı bulduklarını ifade ederek, "Emniyet Müdürlüğü'nün proje odaklı çalışmalarını, toplumun her kesimine hitap ettiğinden dolayı dikkat çekici buluyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Kadir Yıldız ise "Anaokulu öğrencilerinin ziyarete hazırlıklı gelmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Okul öncesi eğitim ile çocukların gelişimlerinin desteklenerek, sağlıklı ve başarılı bir gençliğin sorumluluk sahibi vatandaşlığın, üretkenliğin ve adaletli bir toplumun temelleri atılmaktadır. Gençlerin çok çalışması gerekti aşikardır" dedi.

Ziyaretin ardından Yıldız, öğrencileri ve beraberindekilere emniyet müdürlüğünü gezdirdi. Yıldız, birimlerin görevleri hakkında bilgi verdi. Minikler en çok Trafik Şube Müdürlüğü'ne ilgi duydu. Öğrencilerden 5 yaşındaki Atakan Bükülmez'in trafik şubede, "Trafik lambalarını siz mi yapıyorsunuz" sorusuna trafik polisleri "Evet biz yapıyoruz" diye cevap verdi. Bunun üzerine Atakan'ın "Ben sizi hiç görmedim. Işıkları başka amcalar yapıyor" sözleri gülüşmelere neden oldu.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

===

Zabıta'dan fırınlara denetim

FETHİYE Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentin muhtelif noktalarındaki unlu mamuller üreten fırınları denetledi. Denetimlerde, genel temizlik, ekmek gramajı ve belge kontrolü yapıldı. Eksik gramajlı ekmekler toplatılırken, kurallara uymayan işletmelere ceza işlem yapıldı. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halime Ok, Kurban Bayramı'nı yaklaşması üzerine denetimleri sıklaştırdıklarını söyledi.

Kontrollerin rutin olduğunu anlatan OK, "Halkımızın talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve temizlik konusunda çok dikkatli inceleme yapıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kurallara uymayan işletmelere gerekli cezai müeyyidenin uygulandığını vurgulayan Ok, "Ekiplerimiz sağlıklı ortamlara sahip ve standartlara uygun işletmelere teşekkür ediyor. Ancak yetersiz gördüğümüz her işletmeye uyarı, para cezası ya da kapamaya kadar cezaları veriyoruz. Her işletme üzerine düşeni yapmak zorunda" dedi.

FETHİYE, (DHA)

Foto: Denetimlerden

===

Emekli astsubaylar günlerini kutladı

TÜRKİYE Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Alanya Şubesi 'Dünya Astsubaylar Günü' kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Dernek Başkanı Nurettin Karacalı ve üyelerinin hazır bulunduğu etkinlikte,

İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu. Törende konuşan Başkan Karacalı, astsubay ve diğer ordu mensuplarının çoğu zaman çocuklarının büyüdüklerini bile göremediklerini, ailelerinde farklı yerlerde görev yapmak durumunda kaldıklarını dile getirdi.

Konuşmasında profesyonel orduya geçişi eleştiren Başkan Karacalı, "Bu meslek bazılarının söylediği gibi profesyonel ordu safsataları gibi maddiyatçı anlayışla değil vatan, millet, namus gibi yüce duygularla yapılabilir" dedi. Atatürk anıtındaki düzenlenen törenin ardından Alanya Belediyesi'nde zor şartlarda görev yapan askerlerle ilgili fotoğraf sergisi açıldı.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Çelenk töreni ve fotoğraf sergisi

===

Aşçılar madalyayla döndü

ALMANYA'nın Erfurt Kenti'nde 4 yılda bir düzenlenen IKA Dünya Aşçılar Olimpiyatı'ndan ödülle dönen Manavgat Aşçılar Derneği(MAD) üyesi aşçılar, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetimini ziyaret etti. MATSO'da gerçekleşen ziyarette konuşan MAD Başkanı İsmail Karataş, yarışmaya MATSO'nun sponsorluğunda katıldıklarını belirterek yönetime ve Başkan Şükrü Vural'a teşekkür etti.

İki dalda ödül alarak dünya üçüncüsü olduklarını kaydeden Karataş, "Dernek üyelerimizden Elif Çıtak Dırbalı, 'En İyi Kutlama Pastası' ve Kudret Dırbalı ise 'Yenilebilir Ürünlerden Yapılmış Büfe Dekorasyonu' dallarında dünya üçüncüsü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı" dedi. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükür Vural ise "Aşçılarımız bölgemizi ve ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Başarıları bizi mutlu etti" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Ziyaretten

===

THK'dan kırtasiye yardımı

TÜRK Hava Kurumu (THK) Manavgat Şube Başkanlığı tarafından okullara havacılığı tanıtan 'THK logolu' defter dağıtıldı. THK Genel Merkezi'nden gönderilen 500 defteri bazı ilköğretim okullarında öğrencilere dağıtan THK Manavgat Şube Başkanı Hasan Arslan, defterleri THK'nın tanıtılması amacıyla dağıtıldığını söyledi.

Başkan Hasan Arslan, defterleri, 60'ıncı Yıl, Milli Egemenlik, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, Küçük Hasan ve Atatürk ilkokullarında dağıttıklarını belirtti. Tüm okullara tanıtım amacıyla defter dağıtmak istediklerini vurgulayan Arslan, "Her okula böyle katkı yapmak arzusundayız. Ancak imkanlar dahilinde şimdilik bu okullara katkıda bulunduk. İnşallah ileride diğer okullarda ki öğrencilere de katkı yaparız" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Defter dağıtımı

===

Öğrencilere eşofman yardımı

BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilkokul öğrencilerine eşofman takımı dağıtıldı. İlk olarak Yunus Emre İlkokulu'nda yapılan dağıtıma Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç, Şube Müdürü Muhammet Deniz Solmaz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin gönderilen eşofmanların dağıtımında Kaymakam Osman Hacıbektaşoğlu öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler, daha sonra öğrencelere eşofmanları hediye ettiler.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, "Yaklaşık 10 yıldır her yıl öğrencilerimize kalem, defter, mont gibi yardımlarda bulunuyoruz. Son 5 yıldır ise öğrencilere eşofman dağıtımı yapıyoruz. Bu yıl ilçe merkezi ve köylere bağlı okullarda 2 bin öğrenciye eşofman dağıtımı yapacağız" dedi.

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

Foto: Eşofman dağıtımı

===

Hasta kabul işlemleri kursu başladı

KORKUTELİ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 'Hasta Kabul İşlemleri' kursu başladı. Endüstri Meslek Lisesi'nde açılan kursta kursiyerler 280 saat eğitim görecek. Kurs, eğitmenler Erkan Turan, Fatma Boz ve İsmet Sapmaz tarafından veriliyor. 24 kişinin katıldığı kurs, her günü saat 18.00- 21.00 arasında yapılıyor. 3,5 ay boyunca devam edecek kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika verilecek.

Mesleğin gerektirdiği yeterliliği kazananlar, hastane, (üniversite-devlet ya da özel) sağlık ocakları, poliklinikler, tıbbi laboratuvarlar, tıp merkezleri gibi sağlık kuruluşlarında çalışma imkanı bulabilecek. HEM Müdürü Harun Topay, hayatı kolaylaştıracak ve istihdam sağlayacak kurslar açtıklarını kaydetti. Geçmişte açılan kursa katılan pek çok kişinin iş sahibi olduğunu hatırlatan Topay, "Yeni dönemde mezun olacak arkadaşlarımızın da iş sahibi olacak" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Kurs fotoları

===

Özel TIR'da seminer

KYK Yapı Kimyasalları tarafından Almanya'da özel tasarımla 1,5 milyon Euro'ya imal ettirilen ve dış görünümüyle uzay aracını andıran TIR Alanya'da ilgi odağı oldu. İçerisinde 55 kişilik salonu, teknolojik sunum ekipmanları, 15 kişilik teras katı ve mutfak yer alan TIR'da inşaat sektöründe çalışan 135 ustaya KYK Yapı Kimyasalları Pazarlama Lideri Halil Karakulak tarafından mesleki eğitim verildi.

Firmanın Antalya Bölge Müdürü Ercan Civan, eğitim seminerlerinin 4 yıldır düzenlendiğini belirterek, "Türkiye genelinde bu yıl 150 noktada yaklaşık 15 bin ustaya eğitim seminerleri veriyoruz. Alanya'da 1 günde düzenlediğimiz 3 seminerde, 135 ustaya eğitim verdik. Seminerlerde yeni teknolojiler, tasarımlar ve iş güvenliği konularında bilgiler veriyoruz" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Tırda verilen seminerden, Ercan Civan ve Halil Karakulak'ın fotosu

===

En iyi aile oteli Kemer Resort

ULUSLARARASI alanda turizmin oscarları olarak adlandırılan World Travel Awards 2012 Avrupa Ödülleri'nde, Kemer Resort Otel, 'Avrupa'nın En İyi Aile Resorü' ödülünü aldı. Dünyanın önde gelen medya kuruluşları ve küresel markaların işbirliğiyle yürütülen ve ödüllerle aynı ismi taşıyan tamamen bağımsız bir platform tarafından verilen World Travel Awards ödülleri Portekiz'in Algarve kentinde verildi.

Adayların turizm endüstrisi uzmanlarından oluşan bir panel tarafından belirlendiği ve oylamaların internet üzerinden yapıldığı ödül sürecine dünya genelinde önde gelen oteller katıldı. Avrupa'nın 'En İyi Aile Resort'ü ödülüne layık görülen Kemer Resort Otel'in Yönetim Kurulu Temsilcisi Lale Çalık Sarper, her geçen gün hizmette ve kalitede üst sıralarda yer almayı hedeflediklerini söyledi.

Aileler için pek çok aktivitenin yer aldığı Kemer Resort'te çocuklar için de çok çeşitli etkinlikler planladıklarını kaydeden Sarper, hizmet kalitesinin yanı sıra ailelerin çocuklarıyla birlikte huzurlu ve mutlu tatil geçirmelerine odaklanan konukseverlik anlayışının otelin hedefleri arasında çok önemli bir yer teşkil ettiğini kaydetti.

KEMER, (DHA)

Foto: Ödül töreni - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Joe Jonas Almanya Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title