Haberler

Annesinin çöpe attığı bebek kimsesizler mezarlığına defnedildi

Güncelleme:

Elazığ'da annesinin çatı katındaki halının altına koyarak ölümüne neden olduğu bebek, sahip çıkan olmayınca, imamla birlikte 5 kişinin kıldığı cenaze namazı ile kimsesizler mezarlığında toprağa verildi.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde annesinin evinin banyosunda doğurup çatı katındaki halının altına koyarak ölümüne sebebiyet verip, daha sonra çöpe attığı bebek, 22 gün sonra sahip çıkan olmayınca imamla birlikte 5 kişinin kıldığı cenaze namazı ile toprağa verildi. Bebeğin ismi ise mezarı başına asılan 28157 numarası oldu.

Olay, 22 gün önce ilçeye bağlı Yeni Mahallesi Horasan Sokak'ta meydana gelmişti. İddiaya göre, kocası 11 yıl önce vefat eden ve 2 çocuğu bulunan K.O. (36), ilişkiye girdiği bir kişiden hamile kaldı. Hamileliğini gizleyen kadın, evinin banyosunda kendi başına doğum yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Çocuğun ağlaması üzerine komşuların duymasını istemeyen kadın, çatı katına çıkarak bebeğinin üzerini halılarla kapatıp ölüme terk etti. Bir süre sonra tekrar çatıya çıkan kadın, ölümüne neden olduğu bebeğin cansız bedenini siyah bir poşete koyarak çöpe attı.

CESEDİ TEMİZLİK İŞÇİLERİ ÇÖPTE BULDU

Karakoçan Belediyesine bağlı temizlik işleri personelinin çöp bidonunu boşaltmak için geldiğinde siyah poşetteki bebek cesedini fark edip durumu polise bildirmesi ile olay ortaya çıktı. Polis, cumhuriyet savcılığının talimatıyla yaptığı çalışmada çocuğun annesinin K.O. olduğunu belirleyerek, kadını gözaltına aldı. Kadın kasten öldürme suçundan tutuklanırken, 2 çocuğu ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınarak çocuk evine yerleştirildi.

22 GÜN BEKLEDİLER

Fırat Üniversitesi Hastanesi morgunda bulunan bebeğe ise hiç kimse sahip çıkmadı. Sahip çıkan olmayınca savcılık kararıyla olaydan 22 gün sonra bebeğin cesedi bugün belediye görevlileri tarafından morgdan alınarak Asri Mezarlığı'na götürüldü. Mezarlıkta bebek için belediye imamıyla birlikte 5 personelle cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrasında dualar eşliğinde bebek kimsesizler mezarlığına 28157 numarası ile defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karakoçan Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

1:

IKI COCUK YAPAN BUTUN KARILARI KISIRLASTIRILMALI BUNLARA UC COCUK DIYENLERIN SUCU YOKMU FAZLA COCUK YAPIYORLAR BUNALIMA GIRIYORLAR BIZIM MILLET YAPMAYI SEVERDE BAKMAYI SEVMEZ

5
33
yanıtYanıtla
mm:

cok sacma bi cvp yazmissin neyin kafasini yasiyon sen

yanıt6
yanıt0
2:

Nenem 11 çocuk yapmış 2 diş hekimi var . Bakamayan düşünsün neyin kafasını yaşıyorsun sen

yanıt8
yanıt0
Anil:

İnsan kadar kendi soyuna düşman hiçbir canlı yoktur insan nasıl canına doğurduğu savunmasız bebeğe bunu yapar

38
0
yanıtYanıtla
osman:

bunu yapanın sonu dar agacı olmalı hakkıdır hakkını vermek adalettir.

yanıt2
yanıt0
kRALEX:

ALLAH belanızı versinnn

31
0
yanıtYanıtla
beril:

O KADAR ÜZÜCÜ BİR OLAY Kİ SUÇSUZ GÜNAHSIZ BİR MASUMUN BU ŞEKİLDE GÖMÜLMESİ ÇÖPE ATILMASI ALLAHIM AĞLAMAKTAN ÖLÜCEM KENDİME HAKİM OLAMIYORUM İÇİM YANDI. NE İNSAFSIZ İNSANLAR OLDUK NE ARA BU KADAR KÖTÜ OLDU İNSAN. EMPATİ YAPIYORUM BİR KAÇ DAKİKA SÜREN ÖMRÜME ANNEM SON VERİYOR VE KİMSESİZ YA DA BİR SERİ NUMARASI OLARAK ANILIYORUM. RABBİM BUNLARI CEZASIZ BIRAKMA KIYAMET İÇİN HAZIRIZ NE OLUR DUR DE BU PİSLİĞE ARTIK. YENİ BİR TUFAN YOLLA RABBİM

24
0
yanıtYanıtla
Adamın Biri:

bari bakacak insanlara bıraksaydın insafsız vicdansız adi kadın

21
0
yanıtYanıtla
Albay:

Yazıklar olsunn bee nasıl vicdanin el verdi o sabi sufyana kiymaya nasıl bir annesin sen vicdansiz cocuklarindami gozunun onune gelmedi hicc şimdi iyi mi sen cezaevinde çocukların yurtta kendi hayatini maffettegin gibi çocukların hayatinida maffettin yazıklar olsun her çocuk dogurana da anne denilmiyormus ??????

18
0
yanıtYanıtla
ADA:

olmaz olsun bu ve bunun gibiler bir anlık zevk için Allah hepsinin belasını versin

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title