Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Sincan Belediyesi Tarafından Sürdürülen Yaya Öncelikli Sokaklar Projesi Kapsamında, Sokak Düzenlemelerine Ara Verilmeden Devam Ediliyor.

Sincan Belediyesi tarafından sürdürülen Yaya Öncelikli Sokaklar Projesi kapsamında, sokak düzenlemelerine ara verilmeden devam ediliyor.

Sincan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, geçen ay düzenleme çalışmalarına başlanan Meltem Sokağı'nın, ikinci kısmı da tamamlanmak üzere. Yeni düzenlemeyle birlikte, havuzlar ve araçlar için ayrılmış park yerlerinin yapıldığı sokakta, 3 bin metre kare de kaldırım yapıldı. Çalışmaların bu hafta içerisinde tamamlanacağı belirtilerek, Melek Sokağı'ndaki düzenleme için start verildi.

Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, daha güzel ve modern bir Sincan için çalıştıklarını ifade etti. Altın, "Yaya Öncelikli Sokaklar Projesi ile, Ankara'da farklı bir sokak tarzına imza attığımıza inanıyoruz" dedi.

Öncelikle araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Çarşı Merkezi'nde bu uygulamayı başlattıklarını belirten Altın, "Esnafımız ve vatandaşlarımızın yanı sıra, Sincan'a yolu düşen ve sokak düzenlemelerimizi gören herkesten takdir ve teşekkür mesajları alıyoruz. Bu, hizmet aşkımızı daha da arttırıyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title