Selvi Kılıçdaroğlu: "Eğitici Oyun Setlerini Deprem Bölgesi Çocuklarına Getirdik.

Güncel Haberler

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla deprem bölgesinde çocuklarla buluşmasının ardından Twitter hesabında bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, “Eğitici oyun setlerini deprem bölgesi çocuklarına getirdik, her biriyle kucaklaştım. Çocukların yüzlerindeki gülümseme tarif edilemeyecek kadar güzel. Ama ne yalan söyleyeyim, buralar iyi değil. Çocuklara gülümsedim ama içim çok yaralı. Çok çalışmamız lazım, çok” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla deprem bölgesinde çocuklarla buluşmasının ardından Twitter hesabında bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, "Eğitici oyun setlerini deprem bölgesi çocuklarına getirdik, her biriyle kucaklaştım. Çocukların yüzlerindeki gülümseme tarif edilemeyecek kadar güzel. Ama ne yalan söyleyeyim, buralar iyi değil. Çocuklara gülümsedim ama içim çok yaralı. Çok çalışmamız lazım, çok" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı, Selvi Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı, 23 Nisan, Twitter, Deprem, Çocuk, İçim, Güncel, Haberler