Kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa kabinede kimler yer alacak? Fatih Portakal'dan bomba kulis

Politika Haberleri

Gazeteci Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kazanması halinde oluşturacağı kabineye ilişkin dikkat çeken bir kulis bilgisi verdi. Portakal, Selin Sayek Böke'nin Aile veya Dışişleri Bakanlığı'na, Bülent Kuşoğlu'nun Çalışma Bakanlığı'na, Engin Özkoç'un ise İçişleri Bakanlığı'na düşünüldüğünü söyledi. İmamoğlu ve Yavaş'ın koordinatör cumhurbaşkanı yardımcısı olacağını öne süren tecrübeli gazeteci, Çevre ve Şehircilik ile Tarım Bakanlığı'nın bu iki isme bağlanacağını söyledi.

Seçim atmosferine girildikçe siyaset kulislerinden de iddialar peş peşe gelmeye başladı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimleri kazanması halinde kabineye kimlerin gireceği merak konusu olurken, gazeteci Fatih Portakal dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kemal Kılıçdaroğlu, Çalışma Bakanlığı, Selin Sayek Böke, Bülent Kuşoğlu, Fatih Portakal, Engin Özkoç, Fatih, Aile, Politika, Güncel, Haberler