Haberler

Amerikalı Doktor, Uzaylıların Varlığını Kanıtladığını İleri Sürdü

Güncelleme:

İki yıldır gökyüzünü gözlemleyen Amerikalı doktor, gündüz vakti çektiği fotoğraflarla UFO'ların varlığını kanıtladığı iddiasında.

"2015'in en iyi UFO fotoğrafını çeken" 60 yaşındaki Amerikalı Doktor Richard O'Connor, "Bu fotoğraflarla uzaylıların varlığını kanıtladım" diyor. Uzaylıları araştıran UFO Sightings Daily de O'Connor'ı destekliyor.

"ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR UZAYLILARIN VARLIĞINI KANITLIYOR"

İki yıldır gökyüzünü gözlemleyen O'Connor, uçan dairelerin gerçek olduğuna dair kesin delillere ulaştığı iddiasında.

O'Connor, iki hareket dedektörlü fotoğraf makineleri kullanarak yaklaşık 280 bin fotoğraf çekti. Ama son çektiği fotoğrafların tanımlanamayan uçan objelerin varlığını yönelik kesin deliller sunduğu düşüncesinde.

Helena'daki St. Peter's Hastanesi'nde yarı zamanlı olarak çalışan anestezi uzmanı, üst üste beş UFO fotoğrafı başka bir şekilde mantıklı bir şekilde açıklanamaz dedi. "Kanımca UFO'ların varlığına hiç inanmayanlar bile 'UFO'lar herhalde böyle görünüyordur' diyecektir." dedi.

"BU YILIN EN İYİ FOTOĞRAFI"

Uzaylıları araştıran UFO Sightings Daily'nin editörlerinden Scott C Waring, "UFO'ların varlığını kanıtlayan bu yıl gördüğümüz en iyi fotoğraf. Gündüz vakti Montana'da çekilmiş bir fotoğraf." dedi.

"UFO'LARIN VARLIĞINI KANITLAMIYOR"

Ama herkes UFO Sightings Daily'le aynı fikirde değil. İnternet kullanıcılarından biri, "Ne olduklarını bilmiyorum. Ama kanımca UFO ve uzaylıların varlığını kanıtlamıyor." yorumunda bulundu.

Kaynak: Express.co.uk, Jon Austin.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (74)

ariel yisrael - california:

AMAN MÜSLÜMAN olmasında ne olursa olsun. . müslümanlara gıcığım.

6
32
yanıtYanıtla
zaza 12:

Yawwww hehehe dunyayi birak uzayda varolan hersey turklerden korkuyor.utanmasaniz yaraticinin bile sizden korktugunu idda edersiniz.gorunen koy klavuz istemez.once iraka suriyeye rusyaya israile abd ye laf gecirin ondan sonra konusun.anca silahsiz kurtlere gucunuz yeter.

5
21
yanıtYanıtla
TIT:

HAHAHA PKKLI KIRROO NASIL BİR TOP MERMİSİ YEDİYSE TAA AMERİKAYA KADAR UÇMUŞ HAVADA RESMİNİ ÇEKMİŞLER HAHAHA.

17
7
yanıtYanıtla
hdpli:

uzaylailari destekliyoruz tc yi sikayet icin uzaylilarla görüsecegiz.

6
13
yanıtYanıtla
bidakika:

adamin tipinden yalan dolan ve ikizyuzluluk akiyor : )

3
13
yanıtYanıtla
kürt:

uzaylailar cok gelismis varliklar görünmez olabiliyorlar. Bizim yerimizi biliyorlar bize ne gösterilerse onu görüyoruz. bir nevi bizimle oyun oynuyorlar

9
5
yanıtYanıtla
Norşinli kürtMobil-IOS:

Bu yahudi ve ermeniler Kürt Türk adı altında bizi birbirimize düşürüyor.

12
2
yanıtYanıtla
selattin.:

kanitlamis. neyini kanitladin la sanki gemiye binibte selfimi cektin uzaylilarla. kimbilir attiginiz füze hangi islam ülkesine dogru yol aliyordur.

11
0
yanıtYanıtla
Es es:

Amerikalilarin teknolojisi malum, dairesel ucak yapip ucurmalarida olabilecek birşey. şimdi anlamadigim neden bunları surekli ufo diye lanse ediyorlar. gelecege donuk şeytanliklar mi yoksa

9
2
yanıtYanıtla
son osmanlı:

ufo var arkadaşlar ve güzel ısıtıyor görmek istiyenler evlerine alabilirler :

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title