Haberler

Alman Kurt Köpeği Leon, Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Erzurum'da 'Müthiş' Diye Nitelendirilen Burnu Sayesinde Uyuşturucuya Geçit Vermeyen Alman Kurt Köpeği Leon, 80 Kilo Eroin Buldu.

Erzurum'da 'müthiş' diye nitelendirilen burnu sayesinde uyuşturucuya geçit vermeyen Alman Kurt köpeği Leon, 80 kilo eroin buldu.

Bu sene içerisinde Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne tayin edilen Alman Kurt köpeği Leon, uyuşturucuya geçit vermiyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin 'göz bebeği' olan Leon, son 8 ay içinde 80 kilogram saf eroin ve 50 kilogram esrarı koklayarak ortaya çıkardı. Son olarak 26 Haziran'da Erzurum'un Horasan ilçesinde bir ihbarı değerlendiren ekipler, Ağrı'dan Erzurum'a gelen R.Ö. yönetimindeki 34 LLG 35 ile R.Ç.

yönetimindeki 34 ZN 1424 plakalı otomobilleri durdurdu. Leon tarafından yapılan aramada, 'zula' tabir edilen gizli bölmelere saklanmış 38 kilogram ağırlığında eroin ele geçirildi. Şimdiye kadar piyasa değeri 3 milyon YTL'lik uyuşturucu bulan Leon'a ise ödül olarak köpek bisküvisi verildi.

Emniyet Müdürü Kamil Çolak, Kaçakçılık Şubesi ekipleri ve Leon'un büyük bir başarıya imza attığını belirterek, "Uyuşturucuyla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" dedi.

(AA-İRT-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title