Haberler

Alişan ile Çağla Şıkel'in Yeni Dizisi Reytinglerde Resmen Çakıldı

Güncelleme:

Başrollerinde Alişan ve Çağla Şıkel'in oynadığı Dostlar Mahallesi dizisi reytingde 13. sıraya yerleşerek resmen çakıldı. Dizi bekleneni veremedi.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Dostlar Mahallesi reytinglerde 13. sırada yer alarak bekleneni veremedi.

ERKEN FİNAL SİNYALİ VERDİ

Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu ve Ersin Korkut'un bulunduğu 'Dostlar Mahallesi' dizisi erken final sinyali verdi. Show TV'deki Yeni Gelin 1. sırada yer alırken Star'ın Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 2. sırada kaldı.

İşte reyting sıralaması:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kanal D Alişan TV Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500

Yorumlar (24)

CEMAL OKKA:

Aslında dizi güzel ama. Nerde terörist var nerde vatan haini var almışsınız kadroya. Bakarmıyız sandınız ? Bakmayız, Baktırmayız !

12
0
yanıtYanıtla
Gitsinler:

Adam Hollanda''dan gelmiş , çaya gel reis diyo. O Hollandalıya bebeği duvara vurarak öldüren cani Suriyelilerin videosunu izlettirsin reisi. Türk milletinin başına , Nasıl bu işid bozmalarını getirip bela ettiğini izlettirsin. Gitsinler Suriye''ye bu caniler, istemiyoruz Türkiye''de . Bunların cinayet işleyişi bile gaddarca. Ne din kardeşi , din kardeşi diyenler alsın evlerinde baksın. Halkın ararsına bırakmışlar birde.

3
3
yanıtYanıtla
ÇOK DA FİFİ:

çiçek taksiyi yapsalar daha iyiymiş farkı yok gibi zaten

6
0
yanıtYanıtla
Kardelen:

Isabet olmus...ulkeyi bolmeye calisanlara prim vermiyoruz...hak ettikleri yerlere kisa zamanda gelecekler

5
0
yanıtYanıtla
baretta:

yıllarca önce izlediğimiz çiçek taksi yayınlansa bundan daha iyi o kadar yapmacık o kadar amatör görüntü var

5
0
yanıtYanıtla
bedirhan:

Türk milleti bu diziyi izleyecek kadar gerzo değil

5
0
yanıtYanıtla
gereksiz:

arkadaş her sezon her sezon çingene dizisi nasıl olsa tutar mantığı. . yeter artık bıktı millet sizden. 1 kez oynar 2 kez oynar bu ne durmadan temcit pialvı gibi://///////////////////

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İSİMSİZLERİ BİTİRİRSENİZ OLACAĞI BUYDU ÇOK İYİ OLDU UMARIM EN YAKIN ZAMAN DA FİNAL OLUR.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

izlenir mi kardeşim şu dizi. alişan var ya içinde çağla şikel var ''''cennet mahallesi'''' nden ne farkı var. bu gidişle 3 bölüm sonra final olucak inşallah. ulaş inan torun gibi bi adamında bunların içinde ne işi var anlamadım kendisini güzel dizilerde görmek isteriz

4
0
yanıtYanıtla
UNKNOWN:

saçma sapan

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title