Haberler

İzmir'de konser veren Aleyna Tilki'ye hayranından ilginç pankart: Aley baba

Güncelleme:

İzmir'de konser veren genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi izlemeye gelen bir hayranı, açtığı "Sarılalım mı Aley baba?" pankartıyla görenleri şaşırttı.

İzmir'de 'Bahçe Konserleri' kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki hayranlarını coşturdu. Hayranlarının büyük bir ilgisiyle karşılaşan Tilki'nin konserinde açılan bir pankart ise herkesi şaşırttı.

KONSER ALANI SAATLER ÖNCESİNDEN DOLDU

İzmir'de bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen 'Bahçe Konserleri' kapsamında pop müziğin son dönemdeki en popüler isimlerinden olan Aleyna Tilki sevenlerine unutulmayacak bir gün yaşattı. Aleyna Tilki'ye hayranları yoğun ilgi gösterirken, konser alanı saatler öncesinden doldu. Aleyna Tilki'nin sahneye çıkmasıyla ise coşku tavan yaptı.

"SARILALIM MI"

Konser alanını dolduran vatandaşlar fotoğraf çekmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Aleyna Tilki'nin dans şovları da izleyenlerden büyük alkış aldı. Ünlü popçu sevilen şarkılarının yanı sıra sevilen eserleri de seslendirdi. Aleyna'yı izlemeye gelen bir hayranı ise "Sarılalım mı Aley Baba" pankartı açtı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Aleyna Tilki Bahçe İzmir Haberler

500

Yorumlar (49)

hay arkadaş:

. . . . VE BİR NESLİN DAHA SONUNA GELDİK. BAŞINIZ SAĞOLSUN

40
1
yanıtYanıtla
bodrum:

korkma kardaş. biz aslan yetiştirıyoruz. umudunu kesme.

yanıt13
yanıt0
öğretmen:

18 yıl az zaman değil. bundan sonrası daha beter geliyor. kaybettik kelimesi yerine ''keşke olmasalardı'' denilmesin diye dua edelim.

yanıt1
yanıt0
HELİM EGE:

NEDEN CİDDİ VE SİYASİ HABERLERDEN SONRA YORUM KISIMLARI YOK TA BÖYLE MAGAZİNSEL ABİDİK GUBUDİK ŞEYLERDE YORUM KISMI VAR, HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ

24
0
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

ÇOK GÜZEL KIZ MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN

5
13
yanıtYanıtla
DİKKATLİ:

SON FOTODAKİ SAKALLI AMCA SEN NEYİN PEŞİNDESİN?

15
3
yanıtYanıtla
Bay xnxx:

Fordlama peşinde

yanıt1
yanıt2
BABA:

SANANE BEYİNSİZ SENDEN BAŞKASI ALEYNAYI DİNLEYEMEZMİ

yanıt2
yanıt0
CAHİL SAVAR:

#Baba Ne kadar cahilsin keşke ölsen

yanıt1
yanıt1
CAHİL MAL:

SANANE MALMISIN HERKES GELEBİLİR

yanıt3
yanıt1
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title