Haberler

Aleyna Tilki, İtalya Sokaklarında Moda Rüzgarı Estirdi

Güncelleme:

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, fotoğraf çekimi için İtalya'nın moda başkenti Milano'ya gitti. Tilki, İtalya sokaklarında gezdiği anları takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Aleyna Tilki, fotoğrafçı Aytekin Yalçın'ın objektifine özel pozlar vermek için İtalya'ya gitti. Farkı tarzı ve makyajıyla Milano sokaklarını gezen 18 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından kısa bir video paylaştı.

"RESMEN ASFALT AĞLADI"

Videoda karşıdan karşıya geçerken agresif bir yürüyüş sergileyen Tilki, hayranlarını şaşkına uğrattı. Sosyal medya hesabından o anları takipçileriyle paylaşan Tilki, çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Tilki'nin bir takipçisi paylaşıma, "Aleyna, o nasıl yürüyüş resmen asfalt ağladı." yorumunu yaptı.

Aleyna Tilki, İtalya Sokaklarında Moda Rüzgarı Estirdi

BRIGITTE BARDOT'YA BENZETİLDİ

Öte yandan, Aleyna Tilki kıyafeti ve tarzıyla 60'ların dünyaca ünlü Fransız yıldızı Brigitte Bardot'nun (84) gençliğine benzetilmişti.

Aleyna Tilki, İtalya Sokaklarında Moda Rüzgarı Estirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Instagram Milano İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

KANTU:

Negatif yorum yazanlar NE KADAR BOŞ varlıklarsınız siz öyle! Emin olun böyle sesiniz olsa, kendinizi tanrı ilan ederdiniz. Boş yapmayın, kitap falan okuyun, çalışın!

11
3
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Niye öyle düşünüyorsun tilkinin ki saçmalıktan başka bişey değil şımarığın haberlerinden başka sanki haber kalmadı

yanıt0
yanıt1
ASLI:

BU KIZ ŞARKICI DEGİLMİYDİ NE ARA MANKEN OLDU. BENİM FİZİĞİM BUNDAN ÇOK ÇOK GÜZEL AMA BENİ DAHA KEŞFEDEMEDİLER. NE YAPSAM ACABA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN MAYOYLAMI DOLAŞSAM DIŞARIDA.

5
6
yanıtYanıtla
ali:

ben kesfederim seni beni bul

yanıt5
yanıt0
:

aslı sen nasıl bayansın ayıp değil mi iftira atıyorsun. ailen yok mu senin.

yanıt1
yanıt0
Nehir:

Yorumlarını okuyarak görmediğim halde nefret ettiğim tek insansin kadinmisin erkekmisin bilmiyorum ama bi toz ol ya...

yanıt1
yanıt0
LAKSATİF ETKİ:

ŞUNU BİRİ İMHA ETSİN GÜNDEMİ MEĞGUL ETMESİN BİZ AÇLIKTAN ÖLECEZ BU KIŞ BUDA AVRUPADA FİNK ATIYOR.

3
4
yanıtYanıtla
isimli:

özenti insan. . . hiç sevmiyorum şu kızı

5
0
yanıtYanıtla
ada:

kıskandınmı tatlımm. fıstık gibi su gibi bu beyenilmesinde kim beyenilsin resmen olay kız

yanıt0
yanıt0
ADA:

bu kızı sevmiyorum aslada sevmeyeceğim

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title