Haberler

Aleyna Tilki cinsel istismara uğradığını itiraf etti: Yalvarırım ceza alsınlar

Güncelleme:

Yayınladığı video ile Elmalı davasındaki karara tepki gösteren Aleyna Tilki, "Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak söylüyorum. Bu insanlar ceza almalı. Yalvarırım alsınlar" dedi.

Son dönemlerde yapmış olduğu çıkışlarla adından söz ettiren ünlü popçu Aleyna Tilki, bir dönem kendisinin de cinsel istismara uğradığını itiraf ederek Elmalı davasındaki karara tepki gösterdi.

"YALVARIRIM CEZA ALSINLAR"

Türkiye'yi ayağa kaldıran Elmalı Davası'nda anne ve üvey baba dahil tüm sanıklara beraat kararı verilmesine tepki gösteren genç şarkıcı, "Bu çocuk tacizi, sübyancılık gibi ağır olaylar yaşayan bu çocuklar, eğer karşılığında o kişi bir ceza almazsa hakkaniyeti ve adaleti tanıyamaz. Adaleti bulamazlarsa kendi celladına dönüşebilirler. Bunu kendi sevgilisine, arkadaşına, çevresine yapabilir. Kötü bir insana dönüşebilir. Bu insanlar ceza almalı. Yalvarırım alsınlar" ifadelerini kullandı.

İSTİSMARA UĞRADIĞINI İTİRAF ETTİ

Zamanında kendisinin de benzer bir haksızlığa uğradığını itiraf eden Aleyna Tilki, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu cinsel istismarda bulunan insanları serbest bırakarak kısır bir döngüyü harekete geçiriyorsunuz. Zamanında haksızlığa uğramış bir kız çocuğu olarak, şu çocukların (Elmalı) davasındaki adam ceza almazsa,ben bir gün onlardan birini bulacağım."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Aleyna Tilki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

Resul Altıntaş:

Ahlak ve tacizden bahsedecek son kişisin. Önce cocuk yasta giyimin ve kendini teşhir etme şekline bak sonra konuş.

210
65
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Senin onlara laf söyleme hakkın yokki sen önce kendi giyimine hal ve hareketlerine bak kadir şekerle berabersin senin yaşın kaç onun yaşı kaç paraya tapanlarsınız

180
92
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

gündemden düştükçe son çırpınışlar

166
50
yanıtYanıtla
Cahit Ger:

Elmali davasında dediklerin doğru ama sende kendini düzelt oranı buranı açarak göstererek olmaz ki bizim insanımızda hemen alkışlar insanımızda aynı sende aynı seni yetiştiren de aynı ne diyeyim yazık çok yazık üzülüyorum gençliğimize nereye gidiyoruz Allah sonumuzu hayr etsin

100
60
yanıtYanıtla
Dilaranur Gökbudak:

Bakmayın sizde annelerinizde sizi yetiştirememiş oralara buralara bakmayın diye. Kur'an-ı Kerimde kadınların tesettürü baş örtüsü erkeklerin ise göz kapakları diye belirtilmiş. Bir kadının orasına burasına her baktığında günaha giriyorsun. Git Kur'an-ı Kerim'in türkçesini oku.

yanıt6
yanıt4
Boş Yapma Doldur:

Sen ABD degilmisin bizene senden. Onlara anlat derdini şaka gibi ya haber olsun diye haber yapmayın şunları. Her Allah'ın günü yok Şeyma Subaşı yok Aleyna yok Berdan Mardini bizim derdimiz bize yetiyor başkasının derdinden bizene

117
31
yanıtYanıtla
EVO20 :

Millet sosyal medyadan yardı dağıtmaya başladı iyice ayrıca bu konuda konuşması gereken en son kişilerden biri bu ahlaksız önce kendi yediğin haltları düzelt sonra milletin işin karış tilki!

88
39
yanıtYanıtla
Polat Yilmaz:

Elmalı davasının neyini biliyorsun da yorum yapıyorsun. Bence Elmalı davasında çocukların babannesini bir incele sonra yorum yap.

93
25
yanıtYanıtla
Mert Arslan:

Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen Eğer hislerinden pek emin değilsen Aradığın aşksa en güzelinden O zaman başka Açarım kapıları hazırım dünden O sen olsan bari sen olsan bari o Sen olsan bari sen olsan bari Hazırım diyorum dünden düşmüyorsun dilimden Olan olmuş zaten o sen olsan bari o Bendeki bu sihri keşke görebilsen İnan oynatırdın aklını yerinden Aradığın aşksa en özelinden O zaman başka açılır kapılar buyurun önden. Bu şarkıyı yapmışsa kendi sonunu da hazırlamıştır

17
32
yanıtYanıtla
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

BU ŞARKI GÖZE GELMEZ İNSANLAR GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ GÖRÜYORLAR GİYİM TARZI VE BAKIŞ AÇISI TAMAMEN TEŞHİR VE TEŞFİK-İ TEMSİL EDERKEN AĞIZDEN DÖKÜLEN CÜMLELER İÇ ACITICI.

yanıt13
yanıt8
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title