Haberler

Alaşehir Cengiz Ergün'ü Kucakladı

Güncelleme:

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçesinde çarşı ve Pazar ziyareti yaptı.

Gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Ergün, Alaşehirliler tarafından pankartlar, çiçekler ve konfetilerle ağırlandı. Gösterilen ilgi nedeniyle Alaşehirlilere teşekkür eden Ergün, Manisa merkezindeki değişimin Alaşehir'de de devam edeceğini söyledi.

Alaşehir ilçesini ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe gezisini MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı ziyaretiyle başlattı. Eşi Şeyda Ergün ile birlikte partililerle bir araya gelen Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra ilçe pazarını gezen Ergün, tüm vatandaşlarla tek tek el sıkıştı, esnafa hayırlı işler diledi. Pazaryeri girişinde 'hoş geldin' pankartıyla karşılanan Ergün, bu güzel jest nedeniyle pazarcı esnaflarına teşekkür etti.

Ergün'e nazar tütsüsü

İlçe pazarındaki tüm esnafları tek tek gezen ve hayırlı işler dileyen Ergün, esnafların ve vatandaşların çeşitli sürprizleriyle de karşılaştı. Bir esnaf Ergün için tütsü yaktı, nazarların uzak durması temennisinde bulundu. Bazı esnaflar da Ergün'ü konfeti patlatarak karşıladı. Oldukça keyifli gerçekleşen Pazar ziyaretinin ardından Ergün esnaf gezisine devam etti.

Alaşehir eski Başkanı Kadir Daş'a vefa

Gün boyunca Alaşehir merkezinde Pazar ve esnaf ziyareti yapan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün Alaşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Daş'ı unutmadı. Daş'ı ilçedeki bürosunda ziyaret eden Ergün birlik ve beraberlik mesajları verdi. Eski Başkan Kadir Daş Ergün'e başarı dileklerini iletti. Ziyaret, Daş'ın bürosu önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Kadir Daş Alaşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title