Haberler

Alanya'da sahil bandının çehresini değiştirecek proje için düğmeye basıldı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde sahil bandının çehresini değiştirecek projeler için düğmeye basıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde sahil bandının çehresini değiştirecek projeler için düğmeye basıldı. ALTİD Başkanı Burhan Sili ve yönetimi ile çalışmaları inceleyen Başkan Yücel, "Bölgeyi cazibe merkezi yapacağız" dedi.

Kent genelinde oluşturduğu prestij caddeleri, meydan ve sokaklarının ardından Başkan Yücel, sahil bandındaki sirkülasyonu ve konforu arttırmak adına hazırlanan projelerine başladı. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen çalışmalarla sahil bandındaki peyzaj alanlarının genişletilmesi planlanıyor. Çalışmaları Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yerinde inceleyen Başkan Yücel, ilk etap çalışmalarının Nisan ayının sonuna kadar yetiştirilmesi için talimat verdi.

İlk etapta Oba Çayı ile Dim Çayı arasındaki kısım tamamlanacak

Sahil bandında bulunan peyzaj alanları genişletilerek yeni yürüyüş ve bisiklet yolları bölgeye kazandırılacak. Şehrin girişinden çıkışına kadar sahil bandında boydan boya yapılacak düzenleme ilk etapta Oba Çayı ile Dim Çayı arasında kalan bölgede tamamlanacak. Bölgeye yeni sosyal donatı alanları da kazandırılıp sirkülasyonun arttırılması sağlanacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhan Sili Antalya Alanya Oba Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title