Haberler

Alanya'da Off-Road Heyecanı Başladı

Güncelleme:

Türkiye Off- Road Şampiyonasının 5. ayak yarışları Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Türkiye Off- Road Şampiyonası'nın 5'inci ayak yarışları Antalya'nın Alanya İlçesi'nde başladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Ankara Doğa Sporları Off- Road Kulübü tarafından düzenlenen yarışların startı, Türkler Mahallesi'nde Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven tarafından verildi. 22 aracın yer aldığı yarışlar S1, S2, S3 ve S4 kategorilerinde düzenleniyor. Araçlar 2 gün boyunca toplam 66 kilometre yol kat edecek.

4 ARAÇ KATILAMADI

Ankara Doğa Sporları Off- Road Kulübü Başkanı Muharrem Çelik, yarışların 5'inci ayağını Alanya Off- Road Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirdiklerini söyledi. Alanya'nın güzel doğasıyla bir cennet olduğunu belirten Çelik, "Yarışlara 26 araç kayıt yaptı ancak 4 araçta teknik sıkıntı olduğu için 22 araç katılıyor. Şimdiye kadar herhangi bir kaza, bela yok. Yarışma gayet güzel geçiyor. Etaplarımız biraz sert, biraz kırıcı ama bu sporun doğasında var" dedi.

2 ETAPTA YARIŞ

Yarınki yarışların ardından 5'inci etabın genel klasman birincisinin belirleneceğini aktaran Çelik, şöyle dedi:

"Parkurda 2 ayrı etabımız var. Bir etap 3 kere, bir etap 4 kere geçilecek. Etapta çamurlu olan yerlerimiz var. Su bastığımız yerler var. Seyircinin keyif alacağı bir etap hazırladığımızı düşünüyorum."

Türkiye Off- Road Şampiyonası'nın 6'ncı ayağı İstanbul, 7'nci ve son ayağı ise Sakarya'da düzenlenecek. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Çelik Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title