Haberler

Alametifarika reklam ajansı kimin? Serdar Erener kimdir? Serdar Erener eşi kim?

Güncelleme:

Başarılı bir Türk reklamcı müzisyen ve şarkıcı Sertab Erener'in de ağabeyi olan Alametifarika reklam ajansı kimin? Serdar Erener kimdir? Serdar Erener eşi kim?

Başarılı bir Türk reklamcı müzisyen ve şarkıcı Sertab Erener'in de ağabeyi olan Alametifarika reklam ajansı kimin? Serdar Erener kimdir? Serdar Erener eşi kim?

SERDAR ERENER KİMDİR?

Serdar Erener, 1960 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Serdar Erener başarılı bir Türk reklamcı müzisyen ve şarkıcı Sertab Erener'in de ağabeyidir. 12 Dev Adam reklam kampanyası olmak üzere pek çok reklam kampanyasının altında onun imzası vardır. Reklamcılık alanında en yaratıcı kampanyaların ödüllendirildiği Kristal Elma törenlerinde de birçok kez onurlandırılmıştır.

Ekonomik durumu iyi bir ailesi olan Erener, o dönemin koşullarına göre oldukça iyi şartlarda eğitim aldı. Çocukken resim ve müzikte oldukça yetenekliydi. Yaptığı şeyi iyi sunma becerisini o yıllarda misafirlere gösterdiği marifetleriyle kazandığını söyleyen reklamcı Cağaloğlu'nda bulunan Büyük Reşit Paşa İlkokulu'nu bitirdikten sonra Robert Kolej'e devam etti.

Mezuniyetinin ardından diplomat olmak istediği için Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne kaydolan ancak daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü'ne geçen Erener, tembel olmasına rağmen başarılı bir öğrenciydi. Ancak üniversiteyi bitirdiğinde 30 yaşındaydı.

Gazeteci arkadaşı Ali Boratav'ın tavsiyesiyle reklam ajanslarında iş aramaya başlayan Erener, 1985 yılında Reklamevi'nde metin yazarı olarak çalışmaya başladı. Reklamcılık kariyerinde istikrarlı bir yol izleyen reklamcı, 1995 yılında ise Young & Rubicam/Reklamevi'nin CEO'su oldu. En başarılı reklam kampanyalarının yaratıcısı olan Erener, 1997 ve 1998 yıllarında İstanbul İletişim Fakültesi tarafından "Yılın Reklamcısı" seçildi.

ALAMETİ FABRİKA AJANSI KİMİN?

Serdar Erener, 1995 yılından beri yönetmekte olduğu Y&R/Reklamevi'nden 31 Aralık 2003 tarihinde ayrıldı ve Alameti Farika isimli ajansın başına geçti.

SERDAR ERENER EŞİ KİM?

Serdar Erener'in 1993 yılında evlenip 2001 yılında boşandığı ilk eşi Serra Erener'den Ali Ömer Erener ve Emine Erener isimli iki çocuğu vardır.

21 Ocak 2010 tarihinde şarkıcı Nil Karaibrahimgil ile Nil Nehri kıyısında yapılan sade bir düğünle evlendi. Çiftin, Aziz Arif adında bir çocukları bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nil Karaibrahimgil Serdar Erener Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title