Haberler

Çorum Alaca'da Seçim Gerginliği

Güncelleme:

Çorum'un Alaca ilçesinde dün gece yarısı bir grubun Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Muhammet Esat Eyvaz'ın evinin önünde taşkınlık yaptığı ve tacizlere yeltendiği bildirildi.

Çorum'un Alaca ilçesinde dün gece yarısı bir grubun, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Muhammet Esat Eyvaz'ın evinin önünde taşkınlık yaptığı ve çeşitli tacizlere yeltendiği bildirildi.

BELEDİYE BAŞKANININ EVİNİN ÖNÜNDE TAŞKINLIK

Gece yarısı Eyvaz'ın evinin olduğu Albayrak Sokağı'nda içinde dört kişinin bulunduğu Yozgat plakalı bir aracın uzun süre beklediği, ardından söz konusu araçla irtibatlı başka araçların da sokağa gelmesiyle kalabalıklaşan grubun belediye başkanının evinin önünde uzun süre taşkınlık yaptığı kaydedildi.

"PAVYONCUYUM BEN, BENİMLE BAŞ EDEMEZSİNİZ"

Gruptan bir kişinin "Burada ikinci kez AK Parti'ye belediye vermeyeceğiz. Kazansa bile buna müsaade etmeyeceğiz. Pavyoncuyum ben, benimle baş edemezsiniz" diyerek tehditte bulunduğu, küfürler ettiği ve kendisiyle birlikte hareket eden grupla evin önünden ayrılmakta direndiği bildirildi.

Bir müddet sonra olay yerine gelen emniyet mensupları, grubu evin önünden uzaklaştırmada zorlandı. Polisin ikna çabaları sonucu sokaktan ayrılan grubun daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda başka partililere sataştığı, bir kişiyi kaşından yaraladığı ve çeşitli mahallelerde taşkınlıklarını sürdürdüğü kaydedildi.

Bu arada Çorum emniyetinden Alaca'ya takviye ekiplerin gittiği ve Eyvaz'ın evinin etrafında polisin önlem aldığı bildirildi.

MHP'DEN 'BİZİMLE ALAKASI YOK' AÇIKLAMASI

MHP Alaca Belediye Başkan adayı Fuat İstanbullu, yaptığı açıklamada, dün gece yaşanan hadiselerin kendileriyle bir alakasının olmadığını iddia ederek, "Bunların MHP ile bir ilgisi yok. Şu an İlçe Başkanımla birlikteyim, bizimle alakalı olmadığını söylüyor" dedi.

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ise "Biz bu kişilerin kimlerle irtibatlı olduklarını çok iyi biliyoruz. Sandığı hazmedemeyen mihraklar, gece yarısı çocuklar uyurken bir belediye başkanının evinin önüne gelerek terör estiribiliyorlar, bu denli pervasızlaşıyorlar" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Esat Eyvaz Çorum Alaca Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

ak gençyazik@hotmail.com:

kızılbaşlara bak kendi ifade eder hale geldiler hep bunalr akp nin suçu bunlar eskiden kendilerini gizlerlerdi, saklarlardı, hatta deşifre olmamak için ramazan orucu bile tutarlardı.

16
29
yanıtYanıtla
YUMURTANIN AKIasdasdasd@hotmail.com:

Önceden de siz gerici olduğunuzu saklardınız

yanıt0
yanıt0
Ülkücü Gençemail@hotmail.com:

He biz yaptık varsa ak delikanlı çıksın gelsin obaya

8
7
yanıtYanıtla
corumluk_mehmet@bluewin.ch:

Corumda böyle dengesiz arsız kişilere geçit yok.biz bun gibi hainleri, arsizlari chp veya mhp yandaşlarını sadiga gömdük. cenaze namazını kıldık ve defn ettik. Hayrili olsun müslüman alemine.

1
3
yanıtYanıtla
İTİRAFettit@yahoo.com:

Pavyoncu tabii ki AKP ye karşı olur.Mhp neden açıklama yaptı ... ?

0
4
yanıtYanıtla
denizdeniz__gs@hotmail.com:

bir çorumlu olarak utandım çorumda sünilerle aleviler arasında hep farklı partilere oy verme durumu vardı aleviler chp ye sünilerde mhp ve akp ye oy verir ama bu alevi sünni olayını geçmiş sanırım bunlar mhp limi yoksa chp limi bilmiyorum ama o ben pavyoncuyum filan diyenler mhp li değildir ben akp ye oy verdim ama ailemde mhp ye gönül veren çok var umarım mhpyle bir bağlantısı yoktur

2
0
yanıtYanıtla
dwsfkamil19@hotmail.com:

yalan yanlış haber yazmayın arkadaşım alacada böyle bir olay gerçekleşmemiştir.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title