Haberler

Akşemsettinliler Sahurda Buluştu

Güncelleme:

Binlerce kişiyi Eyüp Sultan'da buluşturan Eyüp Belediyesi, sahurda da her mahallede bir program düzenliyor.

Eyüp Belediyesi'nin Cumartesi gecesi Eyüp Akşemsettin Mahallesi'nde organize ettiği sahur programına, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Belediye Başkan yardımcıları , Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve Akşemsettinliler katıldı.

Gece yarısı çocuklarıyla birlikte sahur programı yapılan Barış Manço Parkı'nı dolduran vatandaşlar, sahurlarını birlikte yaptılar.

Eyüp Belediye Başkanı'nın evsahipliğinde gerçekleştirilen sahur programında konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, "Onbir Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayında Eyüp Sultan'da tüm vatandaşlarımızla iftar ve sahur yemeklerimizde biraraya geliyoruz… Birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın en güzel yaşandığı bu günleri ailelerimizle birlikte yaşamak büyük mutluluk. Ben şimdiden tüm Akşemsettinli vatandaşlarımızın mübarek Ramazan bayramını kutluyor, sağlık ve afiyetler diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Seçkin Turan Eyüp Sultan Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title