Haberler

Aksaray'da trafik güvenliği ve olumsuzluklara karşı denetimler sürüyor

Güncelleme:

Aksaray'da trafik güvenliği ve olumsuzluklara karşı denetimler sürüyor Aksaray'da trafik güvenliğinin sağlanması ve trafikteki olumsuzlukların azaltılması kapsamında gerçekleştirilen denetimler aralıksız sürüyor.

Aksaray'da trafik güvenliği ve olumsuzluklara karşı denetimler sürüyor

AKSARAY - Aksaray'da trafik güvenliğinin sağlanması ve trafikteki olumsuzlukların azaltılması kapsamında gerçekleştirilen denetimler aralıksız sürüyor.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte trafik yoğunluğunun bulunduğu cadde ve sokaklarda güvenliğin sağlanması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi için denetimler aralıksız sürdürülüyor. Trafik ekiplerince belirlenen noktalarda cadde ve sokaklardaki araçlar durdurularak bir bir inceleniyor. Durdurulan araçlarda ilk olarak marka modele göre plaka tescili sorgulanıyor. Plaka tescilinin ardından polis ekiplerince sürücünün ve kullandığı aracın evrakları tablet üzerinden sorgulanıyor. Ceza puanı, araç muayenesi, araç sigortası ve trafikte olumsuzluk teşkil eden maddelerin tablet üzerinden sorgulanmasının ardından sürücülerin alkol testi yapılıyor. Sürücüler ve araçlarda bulunan yolcular, trafikte oluşabilecek olumsuzluklar nedeniyle uyarılıyor. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince gece boyunca kontrol alanları değiştirilerek denetimler sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Aksaray 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title