Haberler

Akdağmadeni "Kent Meydanı" Projesi

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden Kent Meydanı projesinin istimlak çalışmalarının sonuncusunu da tamamladıklarını bildirdi.

Daştan, gazetecilere yaptığı açıklamada, özel bir marketin üzerinde bulunan 4 katlı binanın yıkılarak projeye dahil edilebilmesi için 402 bin lira istimlak bedeli ödediklerini söyledi.

Meydan projesi dahilinde bulunan istimlak çalışmalarına belediyenin öz kaynakları kullanılarak yaklaşık 5 milyon lira harcandığını ifade eden Daştan, " Akdağmadeni'nde en büyük projelerden biri olan Kent Meydanı projesinin son aşamasını da gerçekleştirmiş olduk. İstimlak bedelleri anlaşmaya varılan daire sahiplerinin hesaplarına yatırıldı. Yıkım çalışmalarımız mayıs ayından itibaren başlayacaktır. Yapılan çalışmalarımız sonrası Merkez Haseki Caminin etrafı tamamen açılmış olacak." dedi.

Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonunun bu proje sayesinde kent meydanının en gözde yerlerinden biri haline geleceğini belirterek şunları kaydetti:

"Yapılacak yıkım çalışmalarımızın ardından cami cemaatimizin ferah ve huzurlu bir ortamda ibadet etme imkanı sağlamış olacağız. Yapmış olduğumuz hizmetler, ilçe halkımızın ve ziyaretimize gelen Avrupalı vatandaşlarımızın kendilerini en iyi şekilde rahat hissetmelerini sağlamak içindir. Nitekim ki, yaptığımız meydan projesi sayesinde Akdağmadeni'nin simgesi haline gelen bir meydana kavuşmuş olacağız. Yatırımlarımız ve çalışmalarımızla İç Anadolu'nun incisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Suphi Daştan Akdağmadeni Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title