Haberler

Akçakoca'da 6 Köyde Ki Sağlık Ocağı Atıl

Düzce İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu Akçakoca’da 6 köyde bulunan sağlık ocaklarının atıl durumda olduğunu belirledi.

Düzce İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu Akçakoca'da 6 köyde bulunan sağlık ocaklarının atıl durumda olduğunu belirledi. Sarıyayla, Kalkın, Altunçay, Arabacı, Esmahanım ve Kirazlı köylerinde bulunan sağlık ocaklarının kapatıldığı, binaların ise atıl vaziyette olduğu tespit edildi.

Konuyla ilgili evre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan rapor Komisyon Başkanı Harun Veziroğlu tarafından meclise sunuldu. Raporda şu bilgiler yer aldı: "Komisyonumuzun 27-31 Ocak 2014 tarihinde yapmış olduğu araştırma ve inceleme neticesinde Akçakoca İlçesi Toplum Sağlığı Merkezi ile yapmış olduğumuz görüşmelerde, Toplum Sağlığı Merkezi Taibpliği, 1.Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Ayşe Hanım Sağlığı Merkezi, Kurukavak Sağlık Evi, Melenağzı Sağlık Evi, Beyören Sağlık Evi, Deredibi Sağlık Evi, Tepeköy Sağlık Evi ve Uğurlu Toplum Sağlık Merkezi'nin faal durumda olduğu ve Sarıyayla Köyü, Kalkın Köyü, Altunçay Köyü, Arabacı Köyü, Esmahanım Köyü ve Kirazlı köylerinde bulunan sağlık ocaklarının kapalı olduğu tespit edilmiştir." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce İl Genel Meclisi Akçakoca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title