Haberler

Ak Partili Yontürk Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’yi ya huzura ya da kaosa taşıyacağını söyledi.

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'yi ya huzura ya da kaosa taşıyacağını söyledi.

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, seçim ziyaretlerini hızlı bir tempo ile sürdürüyor. Yontürk, bugün sabah saatlerinde vefat eden Diyarbakır eski milletvekili Mesut Değer'in amcasının Saraykapı'daki taziyesini ziyaret etti. Değer'e taziye dileklerini ileten Yontürk, daha sonra Sur ilçesine bağlı Küçük Kadı, Karaçalı, Bağpınar ve Köprübaşı köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve köylerin ileri gelenleri ile görüştü. Köylülerin sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Yontürk, AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlatarak, 1 Kasım seçiminin önemine değindi. Milletvekili adayı Yontürk, Türkiye'de huzurun ve istikrarın sürmesi için AK Parti'nin 1 Kasım'da yeniden tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi. Köylülerden yapılan çalışmaları değerlendirmesini de isteyen Yontürk, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'yi ya huzura ya da Kaos'a taşıyacağını söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Değer Diyarbakır Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title