Haberler

AK Partili Eski Bakan İdris Naim Şahin, CHP ve İYİ Parti'nin Ortak Adayı Olmak İstemiş

Güncelleme:

CHP ve İYİ Parti'nin Ordu'dan ortak aday göstermeyi düşündüğü öne sürülen AK Partili eski Bakan İdris Naim Şahin'in çatı adaylığı kendisinin istediği ortaya çıktı.

CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimlerde işbirliği görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerin bu hafta sonuna kadar tamamlanması ve işbirliği planlanan tüm seçim bölgelerinin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. İki parti arasındaki görüşmelerde daha önce işbirliği yapılacak iller arasında açıklanmayan Ordu'nun da gündeme geldiği iddia ediliyor. Ordu belediye başkan adaylığı için de eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in ismi kulislerde konuşuluyor.

"ŞAHİN, CHP İLE İŞ BİRLİĞİ ŞARTI İLE ADAY OLMAK İSTİYOR"

Sputnik'ten Yurdagül Şimşek'in haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Meclis'te gazetecilerle sohbetinde soru üzerine "İdris beyi bizim il başkanımız ve Ordu teşkilatımız çok istiyor. Ama yine bildiğim kadarıyla İdris Naim Şahin, CHP ile iş birliği şartı ile aday olmak istiyor. Ama bunlar hep bana söylenenler" dedi.

CHP ile seçim iş birliği yapılan yerler arasında Ordu'nun olmadığını hatırlatan Akşener, "Bizim CHP ile görüşmeyi sürdüren arkadaşlarımız tam yetkili. Gelebilir de masaya ama şu anda İdris beyin şartı bu" diye konuştu.

AK Partili Eski Bakan İdris Naim Şahin, CHP ve İYİ Parti'nin Ortak Adayı Olmak İstemişİdris Naim Şahin

KILIÇDAROĞLU, ŞAHİN İSMİNİ YALANLAMADI

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir grup gazetecinin Şahin'in adaylığına ilişkin soruları üzerine seçim işbirliğine yönelik İYİ Parti ile yapılan görüşmelerin devam ettiğini hatırlatmakla yetindi.

AK Partili Eski Bakan İdris Naim Şahin, CHP ve İYİ Parti'nin Ortak Adayı Olmak İstemişMeral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu

Görüşmeler belli bir olgunluğa ulaştıktan sonra kendisine bilgi verildiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Şimdi desem ki şu şöyledir, bu böyledir yani o ayrıntıları fazla bilmiyorum. Arkadaşlar görüşüyorlar, konuşuyorlar, belli bir olgunluğa ulaştırıyorlar sonra geliyor bana" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İdris Naim Şahin İYİ Parti Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title