Haberler

AK Parti Seçim Merkezine Taşlı Saldırı: 2 Gözaltı

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, alkollü oldukları öne sürülen iki kişi, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ne taşlı saldırı yaptı.

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, alkollü oldukları öne sürülen iki kişi, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ne taşlı saldırı yaptı. Çıkan tartışmada AK Parti Meclis Üyesi Adayı Rıza Urhan'ı darp ettikleri iddia edilen 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Olay, akşam saatlerinde Emek Mahallesi'ndeki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.E. ve M.G., AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ne taş atarak camlarını kırdı. Maddi hasar oluşurken, alkollü olduğu iddia edilen Ş.E. ve M.G., iddiaya göre kendilerine tepki gösteren AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Adayı Rıza Urhan'ı darp etti. Şikayet üzerine Ş.E. ve M.G. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Bayraklı İzmir 3. Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

astım hastası:

şeytan taşlamamışlar normal

11
14
yanıtYanıtla
ccc:

Şeytan ne zaman imana geldi.

yanıt3
yanıt0
tarafsız:

İzmir e laf demek olmaz, insanına laf demek lazım, kendi ayıplarıdır, terbiye sınırlarını aşandan çok bişi beklememek lazım. . .

16
0
yanıtYanıtla
tanzim de kalktı ne olacak şimdi:

Seçim sonrası acı reçeteye hazır olun boşalan ceplere birde yeni vergi ve zamlar geleceği kesin görülüyor.

8
4
yanıtYanıtla
nutuk u yasaklayan kim:

tanzim yoksa sen de zamlı alırsın işte. sonra devlet nerede deme ama;) haa şimdi en azından zamlı da olsa var eskiden yoktu;)

yanıt1
yanıt2
yaşlı adam:

kırşehırde mhp ller ve ka p birlerıne girmişler hadı hayırlısı gebertın bır bırınızı

3
7
yanıtYanıtla
millet ittifakı el ele:

hdp chp iyi parti saadet mükemmel uyumlu. Birisi aday çıkarıyor diğerleri meclis üyesi.

yanıt5
yanıt3
Türk:

Yemedik Kendi Kendilerine Yapmışlar

6
4
yanıtYanıtla
Gerçek Türk:

yav he he

yanıt0
yanıt0
DELİDİR AMA !:

Şiddetin her türlüsüne karşı çıkalım . ister sözlü olsun , ister eyleme dökülsün . ikisi de insancıl değil . . .

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title