Haberler

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Taksicilerin Sorunlarını Dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Özyer, 1 Kasım’da yapılacak Milletvekili seçimleri için çalışmalarını Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte sürdürüyor.

AK Parti Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Özyer, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili seçimleri için çalışmalarını Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte sürdürüyor.

Hasan Özyer beraberinde İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Kadın Kolları ile birlikte Otogarda bulunan taksicileri ziyaret edip, sorunlarını dinledi. Taksiciler, Fethiye'de kurvaziyer iskelenin bir an önce yapılmasını isterlerken, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bazı sorunların çözümlenmesin de destek istediler. Taksicilerin durakta sayı sıkıntısı ve takside yaş olayı gibi sorunların çözümünü beklediklerini söylerlerken, Hasan Özyer'e Fethiye halkı olarak daha çok destek verilmesi gerektiğini de söylediler. Göcek Tüneli'nin ücretsiz hale getirilmesi konusundaki çalışmaları anlatan Hasan Özyer, "Bu konuda genel müdürlük sözleşmesi olan mevcut firma ile görüşmeler yapıyor. 2. Tünel ile birlikte mutlaka bir çözüme ulaşacağız" dedi.

Özyer, Fethiye'nin kurvaziyer liman, teleferik projesi, bölge hastanesi ve Fethiye Üniversitesi ile ilgili projelerinin takipçisi olduğunu, kendisinin parlementoya daha güçlü halde gönderilmesi halinde bu projelerin çok daha çabuk hayata geçirilebileceğini belirtti. Taksiciler, Hasan Özyer'i uğurlarken, Özyer gazetecilerin gündem ile ilgili sorularını da cevaplandırdı.

Hasan Özyer taksicilerin sorunlarını takip edeceğini belirterek, seçim çalışmalarına başladıklarını kaydetti. Özyer, "Dün Seydikemer'deydik. Güzel bir program oldu. Bugün de Fethiye'deyim. Köyceğiz, Dalaman bütün Muğla'nın ilçelerini dolaşacağız. Vatandaşımız seçimden sonra bir an evvel hükümet kurulsun istiyor. Bilhassa Güney Doğu'da terörün bitirilmesini istiyor. ve lokal yerel sorunların çözülmesini talep ediyorlar. İnşallah bizlerde bunların hepsinin takipçisi olacağımızı, zaten ne talep geldiyse hepsini takip ediyoruz. Bölgenin kalkınması gelişmesi, alt yapıda, sağlıkta, eğitimde, ekonominin gelişmesi talepler gayet haklı ve makul talepler. Bizler de zaten yörenin bütün sorunlarını biliyoruz, takip ediyoruz" dedi.

"BAŞBAKANIMIZIN SEÇİM BEYANNAMESİ OLUMLU KARŞILANDI"

Hasan Özyer Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı seçim beyannamesi ile ilgili soruya da,"Çok olumlu karşılandı" dedi. Özyer, "Başbakanımızın seçim beyannamesinde açıkladığı vaatler her kesim tarafından olumlu karşılandı. Vatandaşın daha rahat yaşayabilmesi için o vaatler bana göre makul vaatler. Hepsi yapılabilecek vaatler.

Bunların hayata geçirilebilmesi önemli. Ak Parti'nin bunları tek başına iktidarla hayata geçirebileceğine inanıyorum. Ama esas olan Ülkedeki büyümeyi sağlamak, üretimi artırmak ve Ülke kaynaklarını harekete geçirmek. Yani katma değer katacak yatırımların bir an evvel hızlandırılması, o konu da da biliyorsunuz teknoloji yüksek ürünlerin desteklenmesi, teşvik edilmesi hükümetimizin önceliklerinden biri. Burada esas yapılması gereken üretimi arttırmak. İstihdam da ciddi yatırımlar gerekiyor. O konu da destekler çok önemli, önemsiyorum da" dedi.

Milletvekili Hasan Özyer, Türkiye'nin nüfus artışının hızlı olduğunu belirterek, "Hızlı artan bir nüfusa sahibiz. Bunların istihdam edebilmesi için, Türkiye'de yatırımların önündeki engellerin kaldırılması, büyüme hızının yakalanması gerekir. Tabi Türkiye bugün çoğu ülkede kriz olmasına, eksi büyüme sağlamasına rağmen Türkiye büyümesini devam ettiriyor. Ama yeterli mi değil. Bana göre büyümenin yüzde 5'in altına düşmemesi lazım. İnşallah önümüzdeki dönem 1 Kasım'dan sonra tek başına Ak Parti iktidarıyla bunların sağlanacağına inanıyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özyer Ak Parti Fethiye Muğla Yerel Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title