Haberler

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi...(2)

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi İlginç Görüntülere Sahne Oldu. 'Benim Oyum Dağdaki Çobanın Oyuyla Eşit Olamaz' Diyerek Şimşekleri Üzerine Çeken Ünlü Manken Aysun Kayacı'ya Tepki Gösteren Partililer, Çoban Kıyafeti Olan Kepenek Giyerek, Ünlü Mankeni Protesto Etti.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi ilginç görüntülere sahne oldu. 'Benim oyum dağdaki çobanın oyuyla eşit olamaz' diyerek şimşekleri üzerine çeken ünlü manken Aysun Kayacı'ya tepki gösteren partililer, çoban kıyafeti olan kepenek giyerek, ünlü mankeni protesto etti.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongrenin açılış konuşmasını yapan Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı Hakan Tütüncü, "Yılgınlığa izin vermeden sizinle yürüyeceğiz. Bu yolda sizi asla yalnız bırakmayacağız. Biz en çok sizin onurlu ve dik duruşunuzu sevdik, biz en çok sizin milletimizin derdiyle dertlenmenizi sevdik, biz en çok 'Yeter ki ülkemiz kazansın, biz kaybetmeye hazırız' şiarınızı sevdik. Yolunuz, yolumuzdur. Şartlar ne olursa olsun milleti unutmayanları, bu millet unutmadı, sonsuza kadar da unutmayacaktır. Hiç kimseye de unutturamayacaktır" dedi.

KONGREDEN NOTLAR - Sincan ve Mamak teşkilatı 'Hepimiz Tayyip Erdoğanız' harflerinin yazılı olduğu tişört giyerek basına poz verdi.

- Başbakan Erdoğan'ın konuşma yaptığı platforma ay-yıldız simgesinin de bulunduğu 'Demokrasi için biz de varız' yazılı dev pano yerleştirildi.

- Salona 'Türkiye'nin lideri', 'Aydınlık Türkiye'nin mimarı sana sevdamız bitmeyecek', 'Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin' yazılı pankartlar asıldı.

- Bazı partililer 'Seni Seviyorum Tayyip Baba' ve 'Tayyip Baba sana canımız feda' yazılı dövizler taşıdı.

- 'Tayyip Erdoğan' maskesi takan partililer ilginç görüntüler oluşturdu.

- 'Benim oyum dağdaki çobanın oyuna eşit olamaz' diyerek şimşekleri üzerine çeken ünlü manken Aysun Kayacı'ya tepkilerini çoban kıyafeti kepenek giyerek gösteren partililer, salonda şov yaptı.

- Salonda dev Türk bayrağı açılırken, partililere Türk bayrağı renklerini simgeleyen 'kırmızı-beyaz' kaşkol dağıtıldı.

- Partililer '10. Yıl Marşı' ve Tarkan'ın şarkısıyla coştu.

- 'Atatürk'ün izindeyiz' ve rap tarzında yeni bir şarkı çalındı.

- 'Demokrasinin yıldızı', 'Gelişen, değişen Türkiye'nin mimarı anonsuyla salona gelen Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte salonda tur atarak partililere kırmızı karanfil dağıttı.

- Başbakan Erdoğan da, Türk bayrağı renklerini simgeleyen 'kırmızı-beyaz' kaşkol taktı.

- Kongreye Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Cemil Çiçek ve Hayati Yazıcı, Devlet Bakanları Said Yazıcıoğlu, Mehmet Aydın, Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, eski TBMM Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç, parti yöneticileri ve çok sayıda milletvekili de katıldı.

- Partililerden en çok alkış alan Bülent Arınç aldı. İsminin anons edilmesinin ardından Arınç'ı ayakta alkışlayan partililer 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganı attı.

- Yunanistan, İsrail başta olmak üzere Avusturya, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Karabağ, KKTC, Kosova, Macaristan, Makedonya, Malezya, Norveç, Portekiz, Slovakya, Sudan, Suriye, Tunus ve Ukrayna'dan gelen 64 yabancı davetli de kongreyi izledi." (DA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title