Haberler

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığının İftar Programı

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Bodrum terminali üstündeki kapalı pazar yerinde AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'in ev sahipliği yaptığı iftara, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Özyer, programda yaptığı konuşmada, ramazanın birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu söyledi.

İslam dünyasının büyük acı ve sıkıntı içerisinde olduğunu ifade eden Özyer, "Ülkemizde aynı sıkıntılardan nasibini alıyor. Dünyadaki egemen güçler, bölgemizi sömürmek ve kendi çıkarları için ne yazık ki bölgemizi ateşe atmaktan çekinmiyorlar." dedi.

Özyer, Suriye ve Irak'ta yaşanan olaylara değinerek, şöyle konuştu:

"Eğer bizlerde barış ve huzur içerisinde yaşamak istiyorsak, yapacağımız tek şey, birlik ve beraberlik içinde olmak ve daha çok çalışmak. Bugün dünya krizlerle karşılaşırken, Türkiye krizlerden etkilenmedi. Dünya küçülürken Türkiye'de büyümesini sürdürdü ama Türkiye ne zaman güçlense, büyüse büyük projeleri hayata geçirse, dış güçler devreye giriyorlar ve ülkemizi geriletmek için karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar."

Özyer, terörün dış güçlerce desteklendiğine işaret ederek, "Ama şundan emin olun ki hükümetimiz, son derece kararlı. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için terör örgütleri bitirilinceye, silah bıraktırılıncaya kadar bu mücadele devam edecek." ifadesini kullandı.

AK Parti Muğla İl Başkanı Mete ise Türkiye'de yaşanan terör olaylarının ülkenin bölünmez bütünlüğüne, kardeşlik hukukuna asla zarar veremeyeceğini vurguladı.

Programa katılanlara teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Demiralp de şehitlere rahmet, yaralılara şifa diledi.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen sema gösterisi ilgiyle izlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Özyer AK Parti Türkiye Bodrum Politika Güncel Haberler

title