Haberler

Ajansların Farklı Aziz Yıldırım Haberleri Kafa Karıştırdı

Güncelleme:

Habertürk TV sunucusu Didem Yılmaz, Aziz Yıldırım'la ilgili doğru kararı canlı yayına katılan ceza hukukçusu Alpay Köse'den aldı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, "futbolda şike" davasında Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların "yeniden yargılanma" ve "infazın durdurulması" talebini kabul etti.

Habertürk TV, Haber'>son dakika bilgisine göre Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılama talebinin reddedildiğini duyurdu. Habertürk sunucusu Didem Yılmaz, son dakika bilgisini izleyicilerle paylaştı ve ceza hukukçusu Alpay Köse'yle durumu kritik etmeye başladı.

"YILDIRIM'IN TALEBİ KABUL EDİLDİ"

Köse, Didem Yılmaz'ın talebin reddedilmesine yönelik sorusuna "Yıldırım'ın talebi kabul edildi." diye cevap verince kafa karışıklığı yaşandı. Yılmaz ise, bu problemin ajansların mahkeme kararıyla ilgili farklı bilgiler geçmesi nedeniyle yaşandığını söyledi.

AJANSLAR NE DEDİ?

Doğan Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı, Aziz Yıldırım'ın talebinin kabul edildiğini, İhlas Haber Ajansı ve Cihan Haber Ajansı ise talebin reddedildiğini bildirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Alpay Köse Habertürk İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

fevzim@m.m:

Tayyipin yuzunden oldu yazan yok hayret

17
20
yanıtYanıtla
Colemerg Bahuzm@m.m:

Adaletsiz devlet hatip dicle yillardir icerde ceteler tecsvizciler diszrida otanc verici

4
29
yanıtYanıtla
isimsiz..m@m.m:

Vay anasını ne başbakanmis Herşey de var Biri hastalansa onun yüzünden oldu biri ölse onun yüzünden oldu Arkadaş bırakın bu isleri Bu adam olmasaydı bu ülke bu kadar gelişmezdi Hataları da oldu elbette ama hatasız da kul olmaz Bu insana başbakanlık da yakışır Cumhurbaşkanı olmak da İnşallah da olur Olur da bu Yıllardır basa gelmek için mücadele eden CHP MHP ikilisine cevap olur Baktılar ki belediye seçimlerinde alt edemediler Ne yapalım da bunu alt edelim diyip ortak aday çıkarttılar Simdi mi akıllarına geldi halkın dediğinin olmasının Daha önce neredeydiler Zaten Cumhuriyet halkın kendi kendini yönetme seklidir Mecliste o vekiller niye var Halk için var EE daha ne o zaman Simdi mi bu akla geldi de halkımızın dediği olacak diyorlar Unutmayın çok konusandan yalan konuşur Tıpkı birlik olan iki parti gibi

8
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title