Haberler

Kız Arkadaşının Fotoğrafını ve Numarasını Paylaşan Genç, Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Samsun'da sosyal medyadaki arkadaşlık sitesinde kız arkadaşının telefon numarasını ve kızın fotoğrafını iğrenç yazılar yazarak yayınlayan genç şahıs, polisin takibi sonucu yakalandı. Savcının karşısına geçen genç, verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Samsun'da sosyal medyadaki arkadaşlık sitesinde kız arkadaşının telefon numarasını kızın fotoğrafını da koyarak iğrenç yazılar yazarak yayınlayan genç şahıs, polisin takibi sonucu yakalandı.

KIZ ARKADAŞININ RESİMLERİNİ VE TELEFON NUMARASINI PAYLAŞTI

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sosyal medya üzerinden tanıştığı M.Z.O. (19) adlı genç kızın fotoğrafını koyup kızın telefon numarasını da arkadaşlık sitesinde yayınlayan ve iğrenç yazılar yazarak bunu internet üzerinde bulunan sosyal medyadaki arkadaşlık sitesinde yayınladığı iddia edilen N.A. (22) adlı zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan N.A., "kişisel verileri hukuka aykırı olarak yaymak" suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren N.A. serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Sosyal Medya Samsun 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

Ladin:

Ey savcı hakim bey veya hanım bu zatı hangi vicdanla serbest bıraktınız. Bu yine o kızın başına bela olacak. Sizler adaleti sağlayamadığınız sürece suçlar devam edecek maalesef.

54
7
yanıtYanıtla
ayçiçeği:

işte adalet işte yeni Türkiye işte güçlünün suç işlese de serbest kalması hala bunu hazmediyorsanız yaşayabilirsiniz

50
2
yanıtYanıtla
Sabri:

Mağdur, iktidar partisine mensup birinin kızı olsaydı serbest bırakabilecekler miydi? Adalet herkese farklı işliyor.

31
9
yanıtYanıtla
yk:

Hadi ordan, her haltin altinda iktidar partisini aramaniz ne kadar fanatik oldugunuzun göstergesi. Fanatiklik güzel bir sey degil. Gazete haberiyle adli meseleyi aydinlatamazsin. Aklini kullan.

yanıt1
yanıt8
Bilo:

Ülkemizde adaletin olduğunu düşünenler beğen i olmadiğını düşünenler ise olumsuzu tiklasin

6
34
yanıtYanıtla
DOĞAN YİĞİT:

YA BENİM ANLAMADIĞIM BİRŞEY VAR BUGÜNLER DE POLİS YAKALIYOR SUÇLU OLDUĞU HALDE HAKİM BIRAKIYOR BU NE İŞTİR HAYRET EDİYORUZ. SANKİ HAKİMLER POLİSLERİN ELİNDE SUÇLULARI KURTARIYORLAR.

37
1
yanıtYanıtla
HELAL OLSUN YOZGATLI:

sevgili kardeşim bu haberi yazanlarda suç okuyan da değil. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı diye yazsalar da insanları adalete karşı böyle duygularını köreltmeseler. O kişi yaptığının cezasını illa ki alacak yargılanıp. Haberi yazan kardeşim ifadelerini düzgün yaz yanlış algılara sebep verme . insanların adalet duygularını köreltmek amacınsa yazıklar olsun ne diyeyim.

yanıt11
yanıt1
Adınızı Yazın:

görülüyorki adaleti aramızda sağlamak zorundayız

35
3
yanıtYanıtla
Hanzo:

Bi kereden bişeycik olmaz pişman olmuştur hatasını anlamıştır hayatta herkes ikinci bir şansı hakkeder.

5
32
yanıtYanıtla
nasıııl:

birşeycik olmaz derken beyninlemi yazdın yoksa fikrinlemi hanzo senin yakınlarına bu yapılsaydı bişecik olmaz canı çekmiş diyecektin demi hem insana hatalarından dolayı ikinci şans verilir bu suç işlemiz hanzo

yanıt1
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title