Haberler

Ahıra giren çiftçinin yeni doğan buzağıyı görünce dili tutuldu! Kapıyı kapatıp yetkilileri aradı

Güncelleme:

Brezilya'da bir çiftliğin sahibi, ahıra girdiğinde hamile ineğinin çift başlı bir buzağı doğurduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Hemen kapıyı kapatan ve veterinerleri arayan adam, buzağının veterinerler tarafından incelenmeye alındığı ve son durumunun bilinmediğini belirtti.

Brezilya'nın Espirito Santo eyaletindeki Nova Venecia beldesindeki çiftlikte 13 Aralık'ta dünyaya gelen çift başlı buzağının görüntüleri paylaşıldı. Daha önce iki buzağı dünyaya getiren ineğin, son olarak doğurduğu buzağıdaki farklılık çiftçi Busatto'da büyük bir şaşkınlığa neden oldu.

HEMEN VETERİNERLERİ ARADI

Sabah saatlerinde ahıra giren çiftçi, gördüğü manzara karşısında kısa süreli şok yaşadı. İki başlı buzağıyı korumaya alan çiftçi, içeri kimsenin girmesine izin vermemesinin ardından veterinerleri aradı.

VETERİNERLER ANLAM VEREMEDİ

Buzağının vücudunun kusursuz olduğunu gören veterinerler, genetik bozukluk olup olmadığı konusunda şüpheye düştü. Çift başlı buzağı acil olarak incelemeye alındı.

"BİBERONLA BESLEMEK ZORUNDA KALDIK"

Çift başlı buzağı hakkında konuşan çiftçinin oğlu Delci Busatto, "Buzağı annesinden beslenemiyor. Bu nedenle onu biberonla beslemek zorunda kaldık. Doğumun ardından birkaç veterinerle konuştuk ancak buzağının hayatta kalıp kalmayacağını onlar da bilmiyor" dedi.

Ahıra giren çiftçinin yeni doğan buzağıyı görünce dili tutuldu! Kapıyı kapatıp yetkilileri aradı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (15)

Lucas Lucato:

Benim anlamadigim, dili tutulan adam yetkilileri arayinca nasil konustu..

869
165
yanıtYanıtla
Çiçek Aktaş:

Allah'ın gücü herşeye yeter, sübhanallah

289
205
yanıtYanıtla
Gülşah İsitmir:

Biz buna GDO / hormon diyoruz

yanıt147
yanıt58
ERSİN KAYA:

Yani şu yorum Allah inancınızin ne kadar kit olduğunun kanıtı olmuş. Bu kafaları iyi bilirim yumurtada Allah ararlar domateste Allah ararlar ineğin renginde Allah ararlar hep fiziksel bir arayış içine girerler ne yani buzağı normal doğmuş olsaydı sulhanallah gereksiz mi oluyordu ?

yanıt10
yanıt2
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Akraba evliliği

353
78
yanıtYanıtla
Mert :

İnek Covid aşısı yaptırmıştı.

323
67
yanıtYanıtla
Nil Çalışkan:

İnsanlarda normalde hayvanlar da mı anormal allahın işi işte

172
54
yanıtYanıtla
İbrahim Balik:

Dünyanın sonuna az kaldı

133
89
yanıtYanıtla
Fakır:

hormon

152
27
yanıtYanıtla
Gülşah İsitmir:

Kim bilir neyle beslediler de böyle bir şey çıktı...

91
35
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title