Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Esentepe Mahallesi'ne yaptırılan 142 konutun inşaası devam ediyor.

Dazkırı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Esentepe Mahallesi'ne yaptırılan 142 konutun inşaası devam ediyor.

Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

İhale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işinin de yer aldığını belirten Keklik, "Yöreye uygun az katlı, yatay mimaride inşa edilecek projede, modern ve yöresel mimarinin izleri buluşturuldu. Cephelerde zemin kat seviyesinde taş kaplama, dekoratif pencereler ve ahşap görünümlü kaplamalar kullanıldı. Mahalle konseptli projede yerleşim alanı, ticari birimi, camisi, meydanı, parkı, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkanı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor." dedi.

Başmakçı'da çevre düzenlemesi

Başmakçı Belediyesince yol, bahçe düzenlemesine başlandı.

Belediye bahçe bakım ve fen işleri personellerinin yoğun olarak çalışmalarına devam ettiği ilçede yaz hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

Yapılan işleri yerinde inceleyen Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, ilçeyi yaza hazırlamak adına yapılan bütün çalışmaları bizzat takip edeceğini, en iyisini yapmak adına gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

İçme suyu hattı yenileme çalışmalarının ardından bütün hızıyla ilçedeki yolların yapıldığını da kaydeden Gönüllü, "Başmakçı'yı daha da güzelleştirmek adına park ve bahçe işlerimiz başladı. Çiçek dikim sezonu olduğu için ilçenin muhtelif yerlerine fidan ve çiçek dikimleri yaparak ilçeyi güzelleştiriyoruz. Belediye olarak peyzaj çalışmalarımız devam edecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Dazkırı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title