Haberler

Adres Soran Kadına, Ormanlık Alanda Tecavüze Kalkıştı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, kargo şirketinde şoför olarak çalışan sapık, kendisine adres soran 24 yaşındaki kadına, "Sen bu adresi bulamayacaksın, gel götüreyim" yalanıyla otomobiline alıp, tecavüze kalkıştı.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, kargo şirketinde şoför olarak çalışan H.Ö. (41), kendisine adres soran 24 yaşındaki kadına, "Sen bu adresi bulamayacaksın, gel götüreyim" yalanıyla otomobiline alıp, tecavüze kalkıştı. 3 çocuk annesi kadının kaçıp, bir eve sığınmasının ardından yakalanan H.Ö., adliyeye sevk edildi.

GEL GÖTÜREYİM DEYİP TECAVÜZE KALKIŞTI

Olay dün öğleden sonra, Kartepe'de meydana geldi. İddiaya göre, Bingöl'den ailesiyle birlikte Kartepe'ye gelerek, bir çiftlikte çalışmaya başlayan 3 çocuk annesi N.B. sağlık ocağına gitti. Eve döneceği sırada ise yolu bulmadı. Okuma yazması da olmayan N.B., kahve önünde bekleyen H.Ö.'ye adres sordu. H.Ö. de kadına yaklaşık 500 metre ileride bulunan camiyi gösterip, adresi orada sormasını söyledi. N.B. camiye doğru yürürken, H.Ö. otomobiline binerek, kadının yanına yaklaştı. "Sen bu adresi bulamayacaksın, gel götüreyim" diyerek, genç kadını otomobiline aldı. Otomobili İzmit- Akmeşe Yolu'na sürdü. Şüphelenen N.B. inmek istedi ancak H.Ö. otomobille ormanlık alana girdi. Burada kadına cinsel saldırıda bulunmak istedi. N.B. ise yaşanan boğuşma sırasında otomobilden inerek, kaçmayı başardı. Yakında bulunan bir eve sığınan N.B.'nin durumu anlatması üzerine jandarmaya ihbarda bulunuldu.

GÜVENLİK KAMERALARINI İNCELEMEYE ALDI

Hemen bölgede araştırma başlatan jandarma ekipleri, MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Böylelikle kimliği belirlenen H.Ö. gözaltına alındı. Benzer suçlardan kaydı olduğu belirlenen ve bir kargo şirketinde şoför olarak çalıştığı ortaya çıkan H.Ö. jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kartepe Bingöl Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500

Yorumlar (99)

Leyla:

Tanımadığın birinin aracına hangi akla mantığa biner bir bayan?? Bu nasıl bir cesaret, bilemedim

31
8
yanıtYanıtla
asalet:

cesaret = cehalet

yanıt5
yanıt0
Selım Avustralya:

Tek yol islam

11
19
yanıtYanıtla
abdulbaki:

akp nin yeni turkiyesi ahlak sıfır hırsızlık arsızlık had safhada cocuklarınızı karılarınızı koruyun yoksa valla görüosunuz iste

12
18
yanıtYanıtla
memo:

ne alaka gaylord

yanıt2
yanıt0
MISIRLI:

AMA KARGO ÇALIŞANI CHP HDP LİYMİŞ. . .

yanıt3
yanıt3
Ogeday:

Hadsiz haysiyetsiz herif Bu tür pislikleri yapanlar genelde senin kafandaki eyyamcı uçkur düşkünleri bundan akp den binlerce yıl öncede vardınız ve sonrasında da olacaksınız maalesef

yanıt5
yanıt0
aciz kul:

sen yanlışsan yaradan seni düzeltsin ben yanlışsam beni düzeltisin

yanıt3
yanıt1
ASİL:

Evliyse o kadının kocası da onun karısına aynısını yapsın bakalım ne diyecek kısasa kısas yani bakılım tavrı ne olacak

11
17
yanıtYanıtla
ali d.:

bu tip kişiler nasıl olur da kargo şirketlerinde işe alınır yok böyle bir şey kargocu herkesin kapısını çalar bu durumda bu adam daha büyük suçlar işlerdi insanımız saygısızlık olmasın diye para almak için içeri giderken kapısını kapatmıyor lütfen kim gelirse gelsin kargoyu teslim almak için içeri para almak için giderken kapısını kapatsın ben bu işi 32 sene yapmış biri olarak sizleri uyarıyorum kim olursa olsun kapıda biri varken kapınızı açık bırakmayın

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title