Haberler

Adana'da da 1 Mayıs Olaylı Geçti

Adana'da Düzenlenen 1 Mayıs Yürüyüş ve Mitingi Sonrası Adana Halkevlerine Mensup Bir Grup, Slogan Atıp Polise Mukavemette Bulununca Olaylar Çıktı.

Adana'da düzenlenen 1 Mayıs Yürüyüş ve Mitingi sonrası Adana Halkevlerine mensup bir grup, slogan atıp polise mukavemette bulununca olaylar çıktı.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki ASKİ Kavşağı'nda saat 16.00 sularında toplanan kalabalık grup, daha sonra mitingin yapılacağı Uğur Mumcu Meydanı'na sloganlar atarak yürüdü. Buradaki mitingin ardından dağılmaya başlayan gruptan Adana Halkevlerine mensup oldukları bildirilen bir grup, slogan atıp polise mukavemet edince arbede çıktı.

Olaylarda Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Duran Özfen ile bazı polis memurları ve göstericiler yaralandı. Ziyapaşa Bulvarı ve Atatürk Caddesi'nin ara sokaklarına kaçan göstericiler polis tarafından dağıtılırken, bazıları gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title