Haberler

Acun Ilıcalı, Survivor'a Yeni Katılan Sabriye'ye Övgü Yağdırdı

Güncelleme:

Survivor Türkiye Yunanistan'da Acun Ilıcalı Türk takımı hakkında bir detay paylaştı. Ilıcalı, takıma sonradan dahil olan Sabriye Şengül'e övgü yağdırdı.

Acun Ilıcalı, Türk takımının Sabriye geldiğinden beri oyun kaybetmediğini vurguladı.

"SABRİYE GELDİĞİNDEN BERİ OYUN KAYBETMİYORSUNUZ"

Konseyde konuşan Ilıcalı, "Sabriye geldiğinden beri oyun kaybetmiyorsunuz. Geç başlamak büyük dezavantaj. Ancak Sabriye geldiğinde arkadaşların dört haftadır buradaydı. Sabriye'nin hızının artacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Survivor Yeni Katılan Sabriye'ye Övgü Yağdırdı

"PERFORMANSIMI İYİ DEĞİL AMA DAHA İYİ OLACAĞIM"

Sabriye Şengül ise geç gelmesinden dolayı zor adapte olduğunu ifade ederek, "Ben geldim geleli takım hiç oyun kaybetmedi. Bütün ödülleri aldık ve bugün de dokunulmazlığı kazandık. Performansım istediğim gibi değil ama gün geçtikçe daha iyi olacağım. İnşallah bir an önce daha hızlanırım ve sayı almaya başlarım. Adapte olmam biraz zor oldu. Yeni oyunlara ve adaya alışmaya başladım. Oyunlara çıktıkça yeniden çıkmak isteği geliyor. Önceden bende bu yoktu. Fırtına öncesi sessizlik bence bu' dedi.

Acun Ilıcalı, Survivor Yeni Katılan Sabriye'ye Övgü Yağdırdı

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Türk takımı bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kazanarak rahat bir nefes aldı. Türk ve Yunan takımı arasında yaşanan ikinci dokunulmazlık oyununu Türk takımı 10-6'lık skorla kazanmayı başardı.

Acun Ilıcalı, Survivor Yeni Katılan Sabriye'ye Övgü Yağdırdı

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Survivor son bölümde, iki dokunulmazlığı da kaybeden Yunanistan takımı ada konseyinde oylama yaptı. Yapılan oylama sonucunda adı en fazla yazılan isim olan Tony ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Vasilis Vasilikos ise Spyros'un adını, Afroditi ise Simos'un adını söyledi. Böylece Tony, Spyros ve Simos bu hafta Yunan takımında elemeye kalan isimler oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Yunanistan Haberler

500

Yorumlar (19)

Nagihan olsaydı:

Sabriye bu takıma katkı vermez veremez. Yunanlılara bedava sayı demek. Acun gibi birinin Sabriye'' yi getirmesi beni hayli düşündürdü.

11
0
yanıtYanıtla
SELMA:

yerinden kalmaya mecali olmayan sabriyeyi neden getirdi anlayamıyorum dedikodu ve uyuşukluktan başka bir işe yaramıyor

9
0
yanıtYanıtla
burada:

hadi Sabriye demekten bıktım. Sabriye ne hız artırır, nede laf dinler. nede oyun kazanır. daha önce gördük öğrendik. şimdi yine getirip gözümüze sokuyorlar. artık seçici olmak lazım. seyretmiyorummmmmmmm.

5
2
yanıtYanıtla
TUFAN:

Sabriye geldiği günden bu yana takıma dedikodudan başka bir şey sağlamadı, ilk aşamada gönderilmeli takıma zarar veriyor

6
0
yanıtYanıtla
kayserili:

acun yunanistanda sabriyenin alay konusu loduğunu bildiği için böyle söylüyor türkiyedede sabriyenin on kişi seveni yok çünki kız hem beceriksiz hem salak hemde çok ukala inanın o kız yarışırken kaybedeceğini bildiğimiz için başka kanala geçiyoruz acun herkes sana saydırıyor oraya küvvetli birisini götürmediğin için bizim kızlar yunanlılardan çok daha zayıftı birde sen tuttun türkiyenin en salak en beceriksiz insanını srvayvıra götürdün sana yazıklar olsun

3
1
yanıtYanıtla
TARÇIN:

AĞZINA SAĞLIK KARDEŞİM NE GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN. . .

yanıt0
yanıt0
ASABİ:

KENDİLERİNE TANINAN AYRICALIKLARIN ARKASINA SIĞINIP HALK İÇİN KONULAN KURALLARA UYMAYANLARIN HALKI TEMSİL ETMEYE HAKKI YOKTUR BUNLAR MECLİS İÇİNDE VE DIŞINDA ŞATAFATLI VE AYRICALIKLI HAYAT SÜRÜYOR VATANDAŞININ BÜYÜK KISMI ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA MAAŞLA GEÇİNMEĞE ÇALIŞIRKEN ONLAR . . HORMONLU . . . HAK ETMEDİKLERİ MİKTARDA PARA ALMAKTADIR BİR ÜLKENİN ÜLKENİN İTİBARININ DIŞARIDA VE İÇERİDE VATANDAŞINA VERİLEN DEĞERLE DEĞİL HANLA HAMAMLA UÇAKLA SARAYLA OLDUĞUNU SANIYOR İSRAF İÇİNDE YAŞIYORLAR

4
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SABRİYEYE Mİ YAZILIYOR DİYECEM AMA BENİM BİLE TİPİM DEĞİL. NE AYAK ANLAMADIM. YÜRÜYEMEYEN, YÜZEMEYEN, ATLAYAMAYAN KIZIN NE İŞİ VAR BU ADADA. BİLMEM Kİ SAHİBİNCE BİLİNMEDİK BİR MEZİYETİ Mİ VAR?

4
0
yanıtYanıtla
ünal:

SABRİYE KİM uzay mekiğimi, daha suya atlamaya korkuyor, acun artık işin içinden çıkamayınca şaşırdı, önüne geleni çağırıyo oynatıyor bu iş de çamura battı. bırak şu maymunları ne halleri varsa görsünler

3
1
yanıtYanıtla
TTYMN:

SBRİYE FORD KAMYONALR GB YOKUŞTA PIS PIS GİTMİYOR

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title