Haberler

Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar Telefon Yüzünden Birbirine Girdi!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar ile Acun Ilıcalı birlikte yemek yediği anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Avşar videoda, "Biz Acun ile yine birbirimize girdik." ifadelerini kullandı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar İstanbul'da yemekte buluştu. Avşar çektiği eğlenceli bir videoyu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

"BİZ YİNE BİRBİRİMİZE GİRDİK"

Acun Ilıcalı ile yemekte buluşan Hülya Avşar, Instagram hesabına çektiği bir videoyu koydu. Yıllardır birlikte pek çok iş yapan Ilıcalı ve Avşar'ın eğlenceli diyalogları dikkat çekti. Ilıcalı'nın çektiği videoya yorum yapan Avşar, "Yine birbirimize girdik" dedi. İkilinin kimin daha iyi video çektiği tartışması ise esprili anlar yaşandı Videoya yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, "Siz gerçekten komik bir ikilisiniz sizi tekrardan kamera karşısında görmek istiyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Hülya Avşar İstanbul Haberler

500

Yorumlar (31)

BİLEN BİRİ:

ayıp ya 18 koyun. çoluk var çocuk var birbirimize girdik lafını sansürsüz olarak aynen yayınlıyorsunuz. kim birbirine giriyorsa birbirine girebilir ama böyle ortalık yerde yapılmaz.

6
15
yanıtYanıtla
sssssss:

butür seviyesiz program izlerseniz sinirleriniz bozulur izlemeyin sinir sisteminizi koruyun o aklı da ben mi vereyim . . tövbeeeee

yanıt2
yanıt1
..:

arkadaşım. iyi misin.

yanıt0
yanıt0
klavye delikanlısı:

okutulan habere bak!

17
0
yanıtYanıtla
Ağa:

Sen O yağlı kapıyla kavga edermisinnn

17
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunların ahiretleri tam felaket gibi gözüküyor.

6
4
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

AYNEN KATILIYORUM DAYI.

yanıt4
yanıt2
Adınızı Yazın:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ikiside yüzden düstü, tencere yuvarlanmis kapagini bulmus

8
0
yanıtYanıtla
Gülcan:

Bu kadın annem le yaşıt bir şekilde gündeme gelme yolunu buluyor

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title