Haberler

ABD'yi ayağa kaldıran taciz olayı! Dakikalarca takip ettiği kadının üzerine atlayarak vücuduna dokundu

Güncelleme:

ABD'nin Brooklyn bölgesinde meydana gelen taciz olayı ülkeyi ayağa kaldırdı. Yürüyüş sırasında takip edildiğini fark eden ve arkasındaki kişinin geçmesini bekleyerek telefonuyla oynayan kadını, uzun bir süre daha takip eden sapığın görüntülerde kadının üzerine atlayarak vücuduna dokunduğu görülüyor.

35 yaşındaki ABD'li kadın, polise verdiği ifadede saat 20:10 civarında Brooklyn bölgesinde yer alan Williamsburg'daki Morgan Bulvarı'nda yürüdüğünü söyledi.

TELEFONUYLA OYNAMASI DA İŞE YARAMADI

Dakikalarca takip edilen kadın arkasındaki kişinin kendisini geçmesini bekleyerek telefonuyla oyalanmaya başladı. Ancak aynı kişi tarafından bir süre sonra yine takibe alındı.

BİR ANDA ÜZERİNE ATLADI

Bir süre sonra kadının üzerine atlayan ve etkisiz hale getirmeye çalışan tacizci, kadının şortuna uzandı ve kalçalarına dokundu. Mağdur kadın herhangi bir yaralanma bildirmedi ve tıbbi tedavi istemedi. Polis şimdi her yerde güvenlik kameralarına da yansıyan kişiyi arıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Brooklyn Haberler

500

Yorumlar (9)

Tufan Krkmz:

GARANTI VERIYORUM ORTADOGULU, BARBAR, ABAZA HAYDUT GOCMENDIR...TIPINDEN BELLI ZATEN ORTADOGLU OLDUGU...!!

109
132
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

yemedı meksıkalı veya venezuellalı

yanıt22
yanıt2
ahmet say:

türkiyede olsa normal karşılanır hatta evlendirilir ve kimse ceza almaz öyle diyordular ya evlenirse sorun yok yada evlenmesinede gerek yok bizim ülkede yandaşsan öldürsen bile dokunmuyorlar yaş farkı yok

70
168
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

bune lan böyle ABD ise normal böyle şeyler

59
74
yanıtYanıtla
bekir yapici:

SEN KENDI ÜLKENE BAK ISTANBUL AKSARAYDA TAKSIMDE GENC GÜZEL BIR KADIN TACIZ EDILMEDEN VEYA SURIYELI AFKANLI SÜRTMESINDEN KAZASIZ BELASIZ KAC DAKIKA GEZEBILIR SANIYORSUN:

103
29
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben 67 yasinda kalp tansiyon hastasi biri olarak malesef sadece seyrediyorum bu ülkeye sorumsuzca 3 kurus ugruna kacak kayit disi kayit ici falan demeden hudutlardan kapilardan sokan girmelerine göz yumanlari görevini ihmal edenleri en tepeden en asagiya kadar alayini Allaha havele ediyorum ve elim kirilsaydi diyorum.

yanıt27
yanıt5
Enes Kocaturk:

kesin müslüman

26
78
yanıtYanıtla
Muhammet Eyüp Şimşek :

Nerden Biliyorsun Bu kadar kesin konuşma Her kim olursa olsun cezalandırılmalı

yanıt6
yanıt3
Osman Yagci:

Helal olsun bu tosuna bakdiki başka ülkede sagacak inek yok TÜRKIYE de tosun cok ve sagacak yontacak inek cok nede olsa bayram geliyor unutma turk halki başka halka benzemez yedirir icirir fakaat inek gibi safarsan o zanan seni dönee yaparlar anladin galiba

6
77
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title