Haberler

    ABD vize vermezse Ruhani Birleşmiş Milletler ziyaretini iptal edecek

    Güncelleme:

    İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Amerika Birleşik Devletleri kendisine bir kaç saat içinde vize vermezse haftaya ABD'nin New York kentinde gerçekleşecek olan Birleşmiş Milletler toplantısına katılmayacak.

    İran devlet haber ajansı IRNA, Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ve Ruhani'ye vize verilmediği takdirde BM'nin yıllık 193 üyeli Genel Meclis toplantısına iki devlet adamının da katılmayı "iptal edebileceğini" duyurdu.

    ABD ve İran arasındaki tansiyon son aylarda Körfez'de petrol tankerlerine yapılan ve 14 Eylül'de Suudi Arabistan'ın Aramco devlet şirketine ait rafinerileri hedef alan saldırılar sebebi ile arttı. Washington bu saldırılardan İran'ı sorumlu tutuyor.

    TRUMP GELİNCE İLİŞKİLER GERİLDİ

    Öte yandan ABD Devlet Başkanı Donald Trump göreve geldikten sonra İran ile batılı devletler arasında imzalanan nükleer program anlaşmasından tek taraflı olarak ayrılınca ilişkiler gerildi. ABD, İran'a nükleer programı sebebi ile ekonomik yaptırımlar uygulamaya yeniden başladı.

    Kaynak: Euronews.com / Güncel

    Amerika Birleşik Devletleri Birleşmiş Milletler İran Dünya Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title