Haberler

ABD'de tepki çeken görüntü! Canlı yayında kadın muhabiri taciz etti

Güncelleme:

ABD'nin Georgia eyaletinde gerçekleşen bir 10 kilometre yarışını sunan kadın muhabir Alex Bozarjian, yarışçılardan birinin tacizine maruz kaldı. Twitter hesabından açıklama yapan Bozajian, "Bugün beni utandırdın. Hiçbir kadın buna katlanmak zorunda kalmamalı" ifadeleriyle tacizde bulunan adama tepki gösterdi.

ABD'nin Georgia eyaletinde gerçekleşen bir 10 kilometre yarışını sunan kadın muhabir, yarışçılardan birinin cinsel tacizine maruz kaldı.

"BENİ UTANDIRDIN"

Tacize maruz kalan Alex Bozarjian Twitter hesabından yaptığı açıklamada, saldırıya uğradığını, objeleştirildiğini ve utandırıldığını belirterek hiçbir kadının böyle bir muameleyle karşı karşıya bırakılmaması gerektiğini ifade etti. Alex Bozarjian yaptığı açıklamada, "Bana cinsel istismarda bulunan adam, bu sabah beni utandırdın. Hiçbir kadın hiç bir zaman bu işte ya da herhangi bir yerde buna katlanmak zorunda kalmamalı" ifadelerini kullandı.

KOŞUCULARDAN BİRİ KALÇASINA VURUYOR

WSAV News'ten Bozarjian, cumartesi günkü yarış için Georgia, Savanah'daydı. Görüntülerde, yarış parkurunun yanında canlı yayında olan çok sayıda erkek koşucunun yaptığı garip hareketlere maruz kaldığı ve koşuculardan birinin Bozarjian'ın kalçasına vurduğu görülüyor.

ABD'de tepki çeken görüntü! Canlı yayında kadın muhabiri taciz etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Twitter Haberler

500

Yorumlar (15)

mete:

Kadınları her fırsatta savunuyorsunuz haklı haksız hiç farketmiyor adamın taciz ettiğini söylüyorsunuz ne yapmış adam ? Bu tür haberler yaygınlaşmaya başkadı şunu unutmayın tahrikin olduğu yerde taciz mutlaka olur taciz etmek nasıl suçsa tahrik etmekte suç olmalıdır yani İslam hukuku gelmelidir aksi taktirde toplum iyice bozulur, yaşanmaz hale gelir.

14
27
yanıtYanıtla
Helal.:

Süper yorum (:

yanıt2
yanıt3
1234:

METE Sende dini bütün birisin herhalde söyle bakalım cami hocası mısın yoksa vakıfcımı

yanıt2
yanıt0
ellemeden gecme:

sasirdi ama hosunada gitti besbelli :D

9
28
yanıtYanıtla
OSMAN:

Çekilsin yolun ortasından zilli. İnsanlar koşuyor o şebeklik peşinde

10
26
yanıtYanıtla
Hakan:

Nedir bu sapık erkeklerden kadınların çektiği. . . .

26
6
yanıtYanıtla
kanun:

Kadının pistin ortasında ne işi var.

9
22
yanıtYanıtla
DEDE:

OLABİLİR YANİ. İNSANLIK HALİ YAVV

6
23
yanıtYanıtla
turhan:

alayı manyak bunların

8
2
yanıtYanıtla
AYI:

Memnun kalmış

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title