Haberler

Trump Yönetimi, Krizi Atlatmayı Tartışırken Senatörlerin Plaj Partisi Ülke Gündemine Oturdu

Güncelleme:

ABD'de hükümet krizi yaşanırken Cumhuriyetçi senatörlerin plaj partisi yapması, ülkede gündem oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Beyaz Saray Sözcüsü, "Hükümetin tekrar açılması ve sınır güvenliğinin sağlanması için görüşmelere başlamak yerine plajda parti vererek eğlendiler." dedi.

Başkan Donald Trump'ın Meksika sınırına inşa etmek istediği duvar için Kongre'den 5 milyar dolarlık ek ödenek istemesi, ülkede hükümetin kapanmasına neden oldu. ABD yönetimi hükümet krizini tartışırken, Demokratlardan 30 senatörün pazar eğlencesi yapması tepki çekti.

ABD'de Senatörlerin Plaj Partisi Gündem OlduABD'de Senatörlerin plaj partisi

PLAJ PARTİSİNE BÜYÜK TEPKİ

Yaklaşık 30 Demokrat Kongre üyesinin lobicilerle buluşarak eğlenmek için Puerto Rico plajına gitmesiyle ilgili konuşan Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, "Kongredeki demokratlar, federal çalışanlarının maaşlarının ödenememesi konusunda o kadar endişelidirler ki; hükümetin tekrar açılması ve sınır güvenliğinin sağlanması için görüşmelere başlamak yerine plajda parti vererek eğlendiler." dedi.

ABD'de Senatörlerin Plaj Partisi Gündem OlduBeyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders

"DEMOKRATLAR LOBİCİLERLE EĞLENDİ"

Cumhuriyetçi Parti Başkanı Ronna McDaniel, ise yaptığı açıklamayla, "Trump, hükemetin tekrar açılması ve sınır güvenliğimiz için Washington'da çözüm bulmaya çalışırken Demokratlar, plaja gidip lobiciler ile eğlendiler." ifadelerini kullandı.

ABD'de Senatörlerin Plaj Partisi Gündem Oldu

ABD'de Senatörlerin Plaj Partisi Gündem Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Hükümet Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title