Haberler

Tartıştığı Genci Sokak Ortasında Kalbinden Bıçaklayan Cani: Kader mi Ecel mi Diyelim?

Güncelleme:

Erzurum'da cadde ortasında kalbinden bıçaklayarak öldürülen gencin yaşatılması için 34 ünite kan verildi. Soğukkanlılıkla ifade veren cani ifadesinde, "Kader mi, ecel mi diyelim? Benim de hayatım bitti, ben de cezaevine gireceğim şimdi" dedi.

Erzurum'da cadde ortasında çıkan tartışmada Zafer Çınar (24) tarafından kalbinden bıçaklayarak öldürülen İbrahim Hakkı Turgut'un (23) yaşatılması için 34 ünite kan verildiği ortaya çıktı. Soğuk kanlılıkla ifade veren Zafer Çınar ilk sorgusunda, "Kader mi, ecel mi diyelim? Benim de hayatım bitti, ben de cezaevine gireceğim şimdi" dedi.

Olay, 21 Mayıs günü merkez Yakutiye ilçesindeki Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Daha önce bıçaklama olayı nedeniyle mahkemelik olan İbrahim Hakkı Turgut ile Zafer Çınar yolda karşılaşınca kavga çıktı. Kavga sırasında iki genç, birbirlerine bıçak çekti. Zafer Çınar, İbrahim Hakkı Turgut'u kalbinden bıçakladı. Çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan İbrahim Hakkı Turgut, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kavga sırasında kendisi de elinden hafif yaralanan Zafer Çınar gözaltına alındı.

34 ÜNİTE KAN VERİLMİŞ

İbrahim Hakkı Turgut'un bıçak darbesi nedeniyle kalp damarının parçalandığı, doktorların onu yaşatmak için bacağından aldığı damarla onarmaya çalıştıkları ortaya çıktı. 34 ünite kan verilen Turgut'u yaşatmak için doktorların yoğun mücadele verdiği, ancak tüm çabaların yetersiz kaldığı belirtildi.

"KADER Mİ ECEL Mİ DİYELİM?"

Zafer Çınar'ın daha önce İbrahim Hakkı Turgut tarafından bıçaklandığı, ancak konunun yargıya taşınmadığı belirtildi. Zafer Çınar'ın bir yıl önce İbrahim Hakkı Turgut'un ağabeyini yaraladığı, olay günü de 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesinde yargılamanın devam ettiği belirlendi. İfadesinde, duruşma sonrası cadde ortasında karşılaştıklarını söyleyen Zafer Çınar, "Kader mi, ecel mi diyelim? Benim de hayatım bitti, ben de cezaevine gireceğim şimdi" dedi.

TALİHSİZ GENÇ ÖLDÜ, SALDIRGAN DA CEZAEVİNE KONULDU

Turgut, Aziziye ilçesine bağlı Süngeriş köyünde toprağa verilirken, Zafer Çınar, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Çınar Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

Dürbünlü:

toplumda saygı sevgi dibe vurmuş durumda ülkemizin acilen bir kurtarıcıya muhtaç olduğu bilinen bir gerçektir.

18
8
yanıtYanıtla
rex:

hadi len ordan , insanların beyinlerinde sorun varsa ülkenin kurtarıcısıyla ne alakası var problemli . tayibe camur mu atmaya çalışıon, açık açık yaz

yanıt6
yanıt8
Karadeniz Fırtınası:

Çok Dogru Söylüyorsun Dürbünlü. Aynen Katılıyorum.REX nikli arkadaş haltetmiş sanırım.

yanıt4
yanıt6
Beyin Cerrahı:

REX’in beyninde bir problem olduğunu ne yazıkki açıkça vurgulamak istiyorum.derhal ameliyata almamız elzemdir.

yanıt3
yanıt8
rex:

kimlerin beyninde sorun oldugunu bana cevaplayanların cevapları sayesınde gormus oluyoruz ;) kamil dürbünlünün toplumda saygı sevgi kalması demesi , ülkenin lideriyle alakalı bir durum mu gerizekalılar?dogru düzgün hiçbir aile cocuklarını terbiyeyle yetiştirmiyor , egrıyı doguryu ögretmiyor . sonra devlete çamur atın . sizler gibi zihniyetlerin başına daha cok sey gelir , Allahın yarattıgından medet uman beyinsizler sürüsü

yanıt8
yanıt2
mandacı:

senin gibi mandacı zihniyet kahrolsun ne diyim , her haberin altına böyle saçma sapan yorum atıyorsun ya burda senın hakkında neler söyliyoruz bir bilsen , senin kurtarıcın amerika , ama 17 yıldır olduğu gibi bundan sonra da reis le devam edicez , çatlasan da patlasanda durmak yok yola devamm

yanıt10
yanıt7
Müftü Dede:

REX’e cevap:Hz Ömer buyuruyorki.(Dicle kenarında otlayan bir kuzuyu bir kurt yese,,,sorar adli ilahi gelir ömerden onu)ülkemizde olan olaylardan başkan sorumludur o sorumlu degilse,,uganda devlet başkanımı sorumludur.

yanıt7
yanıt9
rex:

müftü dede savas olur açlık olur ülke başkanına yorarsında sevgi saygının ülke lideriyle ne alakası var , sizin beyninize kan mı gitmiyor anlamıyorum ki , bu kadar mı beyniniz yok , daha birinize bişey yazmıcam kuş beyinliler yazdıklarım ortada laım olan kneidne istedigi kadar alsın ordan

yanıt7
yanıt4
yazar:

müftü dedeye cevap o senin dediğin bazılarının canlarıyla koruyacağı devlet sistemi ve sistemi kuranlara gidiyo nasılki her katilin payı kabile gidiyosa aynen öyle bu anlatabildimmi biraz dolaylı oldu ama aklı fikri bilgisi olan anlar demek istediğimi yani güzel şeye başlangıçı yapana güzel şeyler başlangıcı kötü olanda kötü şeyler gider

yanıt0
yanıt0
bir dost:

ARTIK İNSANLARIMIZA NE OLUYOR ? KESİNLİKLE ANLAMIYORUM. BU ŞİDDET, BU KİN NEDEN ?

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title