Haberler

Tayland'da Türk fitness eğitmeni kadınları dolandırdığı için gözaltına alındı

Güncelleme:

Tayland'da fitness eğitmeni olarak çalışan ve iyi görünüşünü kullanıp varlıklı kadınları kandırarak para aldığı ifade edilen Türk vatandaşı O.G., başkent Bangkok'ta gözaltına alındı. Şüphelinin eski asker olduğu öğrenildi.

Tayland'da, varlıkları kadınları kandırıp paralarını aldığı öğrenilen bir Türk vatandaşı, polis ekiplerince gözaltına alındı.

FITNESS EĞİTMENİ TÜRK GÖZALTINDA

Tayland'da fitness eğitmeni, olan çalışan Türk vatandaşı O.G.'nin iyi görünüşünü kullanarak varlıklı kadınları kandırıp para aldığı iddiasının ardından polis harekete geçti. O.G., başkent Bangkok'ta kaldığı otelde Merkezi Soruşturma Bürosu (CIB) ekiplerince gözaltına alındı.

VARLIKLI KADINLARI KENDİSİNE HEDEF SEÇMİŞ

CIB'den yapılan açıklamada, O.G.'nin fitness eğitmeni olarak görev yaptığı, iyi görünüşüyle Taylandlı kadınları kandırarak bir Udomsuk'ta iş yerine yatırım yapmaları için onları ikna ettiği, parayı aldıktan sonra da kadınlarla iletişimi kestiği ifade edildi.

ESKİ ASKER OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

O.G.'nin bahsi geçen iş yerini yıllar önce kapattığı ortaya çıktı. CIB, O.G. tarafından dolandırılan diğer mağdurların da kendilerine ulaşması çağrısında bulundu. Ayrıca CIB, şüphelinin 'eski asker' olduğu bilgisini paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bangkok Tayland Suç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title