Haberler

Sosyal medyadan canlı yayın açan sürücü kaza yaptı! Anbean kamerada

Güncelleme:

Aksaray'da eşi ve torunları ile yaptığı yolculuğu sosyal medyadan canlı yayınlayan Kasım Karakaya'nın kullandığı otomobil, yolcu otobüsüne çarparak devrildi. Kimsenin yaralanmadığı kaza, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

3 Mayıs'ta Aksaray - Nevşehir yolunun 25'inci kilometresinde eşi Ayşe Karakaya ve 4 torunu ile birlikte otomobil ile Camiili köyünden yola çıkan Kasım Karakaya, sosyal medya hesabından canlı yayın yapmaya başladı.

ŞARAMPOLE UÇTULAR

İddiaya göre, bu sırada yolcu otobüsünü sollamak isteyen Kasım Karakaya'nın kullandığı otomobil, araca çarparak şarampole devrildi. Kaza anı ise Karakaya'nın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÇOCUKLARI TESELLİ ETTİLER

Kimsenin yaralanmadığı kazada Ayşe Karakaya, torunlarını "Korkmayın, bir şey yok" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Yolcu otobüsü şoförü de yoluna devam etti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray Haberler

500

Yorumlar (10)

Hakan Aslan:

Valla yapılacak belli al ehliyetini ekle kırmızı listeye yapıştır otobüs firmasına cezayı, ömür boyu da tüm devletin hiçbir hakkından da yararlanmasın (sağlık dahil,çünkü o diğerlerinin sağlığını düşünmemiş)

15
41
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Niye frene basıp panik yaptın ki. Gaza basarak geçecektin kurtarma mesafesi var. Çobana ehliyet verirsen işte böyle kullanır.

38
9
yanıtYanıtla
Halit:

düz yolda nasıl kaza yapılır olmuş otobüsün hiç suçu yok suçlu araç sahibidir aracının üst sınır limitlerini zorlamış tabi araçta o ufak virajda savrulmuş aracın muhakkak bir denge sorunu vardır o ufak virajda savrulma olmamalı sanki tavanda bir şey taşımış onunda etkisi

36
9
yanıtYanıtla
millet yorumu:

otobusun sucu yok senin elinde telefon birde arac kullanıyorsun daha gaza basıyorsun birde otobuse carpma yok

31
5
yanıtYanıtla
ADNN:

al bir tane daha neden otobüs firmalarının isimleri gizleniyor !! resmen boş yolda adamın önüne kırmış otobusu

13
18
yanıtYanıtla
Great Work:

Arkada çalan müziği bilen var mı?

6
9
yanıtYanıtla
Baran Hakan:

Yazıklar olsun size ve sosysl medyanıza. Başa bela oldunuz. 20 sene önce var mıydı boyle adetler. Burdan tüm türk toplumuna sesleniyorum. Ne halt yiyiyorsanız yiyin ama reklam yapmayın zavallılar gibi. Yahu kime ne sizden. Kötü örnek olmsk katmerli günah

9
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Videoyu çeken vatandaş hatalı ama 10. saniyede otobüs çizgiye basıyor yani aracın üstüne doğru geliyor ama tehlike oluşturacak durum yok amca panik yapıp yüksek hızda viraj dönerken direksiyonu kırıyor olanlar oluyor.

6
1
yanıtYanıtla
serdar sarıyıldız:

Düzgün izleyin otobüs sola kırıyor aracı görmüyor adamda panikle frene basınca savruldu. Ayrıca canlı yayını telefon sabitlenmiş kayıt sağ tarafta yapılıyor. Bilip bimeden adamın günahını almayın ayıp %100 otobüs suçlu

5
1
yanıtYanıtla
Saltuk Buğra Güneş:

Devrildiğini nereden çıkardınız onu anlamadım

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title