Haberler

Otoyolda yarışan sürücü, olayı izleyen gence çarparak bacağını kökünden kopardı

Güncelleme:

Adana'da otoyolda yarışan bir araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında yarışı izleyen 23 yaşındaki gence çarptı. Çarpma anı saniye saniye görüntülenirken, sağ bacağını kaybeden gencin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Gencin ailesi, otoyolda yapılan yarışların son bulmasını istedi.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu, Adana-Tarsus istikameti 5'inci kilometrede geçen cumartesi akşam saatlerinde meydana gelen kazada iddiaya göre, 23 yaşındaki Sedat Leventöz, kardeşi Hasan (17) ile birlikte Pozantı ilçesine giderken otoyolda bir kalabalık olduğunu gördü. Bunun üzerine Leventöz, kardeşiyle birlikte kalabalığın arasına karıştı.

YARIŞI İZLEYEN KALABALIĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Otoyolda para karşılığı yarış yapanların olduğunu gören Leventöz kardeşler, yarışı izlemeye başladı. Bu sırada, plakası öğrenilemeyen otomobili kullanan E.Y., yarışta birinci olduktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobili yol kenarında yarışı izleyen kalabalığa sürdü. Kalabalıkta birçok kişi ve Hasan Leventöz son anda kaçmayı başarırken, Sedat Leventöz kaçamadı ve aracın altında kaldı. Çarpma anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

SOL BACAĞI KOPTU

Kaza sırasında sağ bacağı kopan Leventöz, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Leventöz'ün sağ bacağının tamamen koptuğu ve dikilemeyeceği, çarpma sonucu elinde de hasar kalacağı tespit edildi. Ailenin acılı bekleyişi sürerken, Sedat Leventöz'ün de durumunun iyiye gittiği ancak yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

ŞAHIS YAKALANDI

Öte yandan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Emrah Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Arkadaşının, Sarıçam ilçesindeki oto yıkama dükkanında saklandığı belirlenen Emrah Y., gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tragger Pozantı Adana 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Murat ÖREN:

Beyin var akıl var diyeceğim ama galiba bazılarında oda yok.

49
5
yanıtYanıtla
Unknown 123:

Allah bu millete birde varlik gösterse isimiz daha vahim,Kanunlar kagit üzerinde avukukatlar icin car,cav cav cav yani

33
6
yanıtYanıtla
Cengiz Somcag:

Bile bile lades olmuş genç. Niye bir tek ona çarpmış. Demekki yola çok yakın durmuş.Öylede gözüküyor.Geçmiş olsun diyeceğimde , .....

9
27
yanıtYanıtla
bahri urut:

yolun ortasina cikmis surucu den cok kendisi suclu goruyor araba geliyor yolda ne isin var genclik isde hizli yasa genc ol cesedin yakisikli olsun durumu araba gelmeden ziplarim kenara dusundu ama dusundugu olmadi araba daha hizliydi ve vurdu benim gorusum yola cikma ezilirsin bence kendisi daha suclu soforden

15
7
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

YARIŞ İZLEMEK NEDİR YA... Bİ DE AKŞAM SAATLERİNDE... TÖVBE YARABBİİ.....

13
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title