Haberler

İki grup arasında silahlı kavga çıktı! Baba ve oğlu öldü, aynı aileden 3 kişi de yaralandı

Güncelleme:

Ordu'nun Akkuş ilçesinde, iki grup arasında iş anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Şahin Duman ile oğlu Ömer Duman hayatını kaybetti, 2 oğlu ve 1 torunu yaralandı.

Akkuş'a bağlı Kargı Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, mahallede Şahin Duman ve oğulları Ömer, Sezer ve Şakir ile torunu Emirhan Duman ile kimlikleri tespit edilemeyen grup arasında iş anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

BİR KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kimin ateşlediği belirlenemeyen tabancadan çıkan mermilerin isabet ettiği Duman ailesi fertleri, yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Şahin Duman'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer yaralılar da ilçeye yakın olan Tokat'taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Ömer Duman da yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Şahin Duman, Sezer Duman ve Emirhan Duman'ın ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

Jandarma olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına alırken, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ömer Sezer Ömer Duman Jandarma Akkuş 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Uğur Sezgin:

Kimin ateşlediği nedemek bilinmiyor bir aileyi yok etmişler babadan dedeye eden toruna ölmüş yaralanmış bilinmiyor diye hic birşey olmaz husumetliler bell,idir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title