Haberler

Bursa'da dehşet dolu anlar: Yol vermedi diye otobüs şoförünü önce tekmeledi ardından da silahla üzerine yürüdü

Güncelleme:

Bursa'da yol vermeme sebebiyle çıkan kavgada bir otomobilde bulunan 2 kişi, otobüs sürücüsüne tekme ve yumruklarla saldırdı. Ardından da belinden çıkardığı silahla üzerine yürüdü. Yaşanan korku dolu anlar ise saniye saniye vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Bursa'nın Yıldırım İlçesi Yiğitler Mahallesi meydana gelen olayda iddiaya göre, kimliklikleri belirsiz otomobil ve otobüs sürücüsü arasında yol vermeme sebebiyle tartışma çıktı.

SİLAHLA ŞOFÖRÜN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Tartışma, otomobildekilerin araçtan inmesiyle kavgaya dönüştü. Araçlarından inen 2 kişi, otobüs sürücüsüne yumruk ve tekmelerle saldırırken, belinden çıkardığı silahla otobüs şoförünün üstüne yürüdü. Kavga, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sonlandırıldı.

Taraflar otomobillerine binerek, bölgeden uzaklaşırken olay ise vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yiğitler Mahallesi Yıldırım 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (26)

Turk:

Adam değilsiniz . Silahsız birine 2 kişi birden saldırmak hem de silah çekerek adamlık değil korkakliktir. Biraz yuregin olsa erkek gibi çıkarsın karşısına. Silahı erkekliginin yerine koyup çıkmazsin.

14
1
yanıtYanıtla
Daltonlar:

Çok haklısınız. Silahı çekene değil çektiren bu abuk sabuk yasalara bak.polis kardeşlerimize bile gına geldi.mahkemeler bırak bunları, nerdeyse katilleri salacak. Ama iş berberoğlu gibi pislik olunca lamba yandırıp söndürmeyi biliyorlar.kimden çekiniyoruzki? Biz Halkız Bu memleket zekeriya öz gibi ne bukalemunlar gördü. Artık bu memlekette yargı vede hakimlik sistemine çeki düzen verme zamanı geldi.liyakatı olmayanı hakim makim yapmayacaksın.herkes muzdarip kardeşim. içimizemi atalım.seçimde bu konuda söz vermeyen vekile bende oy vermeyecem. Işte o kadar.

yanıt0
yanıt0
o değilde:

Hiç dikkat ettinizmi bu günlerde herkes recon kesme derdinde ve hiç dikkat ettinizmi dün recon kesenlere başkaları etek giydirdi . o ego varya o ego sahipleri fazla uzun sürmeden hepsi ilahi adelet tecellisiyle alçak sürünmeye geçtiler geçiyorlar ve geçecekler . sadece ağleme bakmak lazım .

11
0
yanıtYanıtla
YETER:

Güzel diyorsun da bu silâhlar i pazardami satılıyor demek oluyorki silâh kanunu nu dinleyen yok acil bir çare emekli olanlara silâh veriyorsa nır sınır koymalı yani diyeceğim cezaları az toplum bende dâhil rahatsız oluyoruz çok da üzülüyorum

yanıt0
yanıt0
böyle giderse:

istanbul doğunun birezilyası olucak

10
0
yanıtYanıtla
?????:

bu olay Bursa da ?

yanıt0
yanıt0
korkak:

trafikteki en ufak tartışmada sopa, silah bıçak vs ile geliyorlar. madem adamsın çık teke tek dövüş sen de hırsını al o da alsın. . . en azından sürekli öfke patlaması yaşamazsınız. . .

7
0
yanıtYanıtla
HAKEM:

Eveeet, toyotadan bir sağ kroşe. . .

yanıt0
yanıt0
Kaya:

Ruhsatlı silahını ortalık yerde kullanmasa dahi göstermesi bile cezalık olmalı, ruhsat iptali birdaha silah alamama vb. Ruhsatsızsa zaten altındaki arabaya kadar el koyucan yoksa teksasa dönücek buralar

7
0
yanıtYanıtla
HAZAR:

adli kontrol şartıyla serbest. yarın sizin önünüze kıracak. bireysel silahlanmaya EVET.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title