Haberler

Cani koca, boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı markette av tüfeğiyle öldürdü

Güncelleme:

Edirne'de yaşayan koca, boşanma aşamasında olduğu eşini, çalıştığı markette av tüfeğiyle vurduktan sonra aynı silahla kendisine ateş etti. Kadın, olay yerinde hayatını kaybederken, koca ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Edirne'de, akşam saatlerinde Edirne Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana gelen olayda, M.E.K. av tüfeğiyle boşanma aşamasında olduğu 2 çocuk annesi eşi N.K'nın kasiyer olarak çalıştığı markete geldi. Etraftakilere bağıran M.E.K, yanında getirdiği tüfekle eşi N.K'ya ateş etti. Ardından marketin önüne çıkan M.E.K. bir el de kendisine ateş etti.

KADININ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Büyük paniğin yaşandığı markete, çalışanların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde N.K'nın olay yerinde öldüğü belirlendi. Çalışma arkadaşları ise gözyaşlarına hakim olamadı. M.E.K. ise yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (31)

Selim:

Boşanmalar moda olmuş. Iyi yapmış adam. Herkese ibret olsun ama.yinede olmuyor

9
27
yanıtYanıtla
Neo:

Kadinlar dogru insanla evlense bu olaylar asla olmaz sigara icmeyen alkol icmeyen guzel giyinen guzel konusan meslek sahibi insanla evlensinler o adamin arkadas cevreside adam hakkinda bilgi verir dinledigi muzik kullandigi telefon hepsi o insanin kisiligi ve ruh halini yansitir git polisle evlen ogretmenle evlen memurla evlen ama mumkunse evlenmeyin bn 36 yasindayim bekarim evlenmeyede karsiyim cunki cevremde bu olaylar cok fazla gordum birebir sahit oldum bir cogu kadin erkegin tacizine ugradigindan namusunu temizlemek icin evleniyor kadinlar iki kuru cicek iki iltifat bi a4ba gibi basit seyler icin kendilerini kullandiriyolar yapmayin !

4
16
yanıtYanıtla
Adam:

Kadınlar şımardı olayın sebebi bu zaten

yanıt3
yanıt4
BİTSİN ARTIK:

Nasıl olurda bi insan hem eşini hemde kendini öldürür bu durumlar toplumda sıradan hale geldi. Hiç sabıkası olmayan bir baba neden en ağır suçu cinayet ve intiharı seçer sizce. 6284 ile çocukların velayeti anneye ,ömür boyu iştirak yoksuluk ve mahkeme surecinde tedbir nafakaları babaya yüklenir, tazminatlar anneye verilir, tüm takılar anneye, tüm mal mülk yarısı anneye, yılda 15bin lira parayla evladını kadının insafına göre görebilen baba,nafakayı ödeyemeyince hapse giren baba, kadının delilsiz dudaklarından dökülen laflarla evden atılan baba ve zorlama hapsine giren baba.Evet empati yaparsak istanbul sözleşmesi kadınları öldürür sabıkasız erkek intihar bile eder çünkü zaten ölmüş

15
4
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Şerefsiz aşalık soysuz katil

13
6
yanıtYanıtla
.....:

Eşi aldattıysa çocukları, kocaya göstermiyorsa ,sonsuz nafaka altında kaldıysa, yeniden adamın evlenecek maddi gücü kalmadıysa, kadının bir lafiyla zorlama hapsine girdiyse ne kanun engel olur ne erik kurallar intihar ve cinayetin bir sebebi daha 6284 sayılı ölüm ve öldürme kanunudur

9
10
yanıtYanıtla
İnsan:

Yani bu saydıkalrına göre insan hayatı bu kadar ucuz. Göstermiyor diye çocukları annelerinden koparmak, sonsuz nafaka değil de kanun ile belirlenen nafakayı vermek. Sırf egosu için başkasının hayatını sonlandırmak. Hayır dostum saydığın hiçbir şey insan hayatından değerli şeyler değil. Kadın silahı alnına dayansa, senin saydığın bahaneleri saysa haklısın sık kafama der miydin. Hayır, demezdin. Söz konusu kendi canın olsa demezdin. Ama başkasının hayatı hakkında çok rahat yorum yapıyorsun.

yanıt4
yanıt2
Tayyar durden:

Keşke önce kendine sıksaymış kafasına

10
5
yanıtYanıtla
Burak:

Ulkeye seslenirken bir zahmet sigarayi birakin yerine kadin cinayetleri konusunda halki uyarin. Sigaraya kafayi taktiginiz kadar bu meselenin ustune gitseniz en azindan biraz azalir bu trajediler yilda 400 500 kadin öldüruluyor bu ne demek gelecek nesile yilda en az bin cocuk yetim anne babasiz buyucek demek ve bu her yil katlaniyor.....toplumu dusunun 15 yil sonra neler olur...sigara degil siddet ve cinayetlere dur deyin.

13
2
yanıtYanıtla
Adam:

Çözüm kadınları düzeltmek erkeklerde problem yok

yanıt4
yanıt10
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title